Gündem Arka Sokaklar 422. yeni bölümde Hüsnü komiser şokta!

Arka Sokaklar 422. yeni bölümde Hüsnü komiser şokta!

18.12.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yine aksiyon dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 422. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar'da Hüsnü açığa mı alınıyor? Arka Sokaklar 422. yeni bölümüyle Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak...

Arka Sokaklar 422. yeni bölümde Hüsnü komiser şokta

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan her yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyen Arka Sokaklar'da bu hafta heyecan dozu giderek yükseliyor. Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh Özgür Ozan gibi dizinin 10 yıllık tarihinde başrollerde yer alan nadir isimler olarak öne çıkıyor. Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı ile 23 Aralık Cuma saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 421. BÖLÜM ÖZETİ

Komiser muavini Mehmet ekibe alışmaya çalışmaktadır. Ekibin tamamı bu süreçte Mehmet’e fazlasıyla destek olurlar. Mesut, Ali ve Mehmet’in bulunduğu ekip gelen bilgi üzerine Sezgin’in kaçacağı nokta olan sahile gelirler. Hüsnü, Hakan, Selin, Arda’nın bulunduğu ekip ise Sezgin’in kır evine baskın yaparak Sezgin’in adamları olan Şevki ve Hayri’yi tutuklarlar. Fakat, operasyonda beklenmeyen bir gelişme yaşanır ve Mehmet yaralanır.

Ekip, Mehmet’i hemen hastaneye kaldırır ve Mehmet ameliyata alınır. Ekip ise yine Sezgin’in peşine düşer. Sezgin’in planı gözbebeği eşi Sema ve kızları Melek’i de alıp deniz yoluyla kaçmaktır. Sema üzerinden Sezgin’e ulaşmaya çalışan ekibimiz doğru yol üzerindedir, fakat Sezgin fazlasıyla güçlü ve zeki bir adamdır. Mesut ve Selin Sezgin ile karşı karşıya gelse de Sezgin’in hiç acıması yoktur.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 422. BÖLÜM FRAGMANI