Gündem Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.02.2017 - 08:35 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu akşam yine heyecanlı olaylar yaşandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba'nın aklanıp göreve dönmesi herkesi sevince boğdu. Peki Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Reyting rekorları kıran Arka Sokaklar 429. bölümüyle izleyenleri yine ekrana kilitledi. Rıza Baba'nın göreve dönmesi ve Kenan'ın peşine düşmesi soluk soluğa izlendi. Arka Sokaklar 430. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 429. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ARKA SOKAKLAR 429. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar 429. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?

Oktay'ın yardımı sayesinde Rıza Baba'nın suçsuz olduğu gün yüzüne çıkar ve görevinin başına geçer. Lakin Kenan'ın peşinde oldukları sürece tehlike onların yanından eksik olmayacaktır. Kenan'ın terör örgütleriyle iş birliği içerisinde olması onları bu görevde peşinden gitmelerine neden olacaktır. Bu zorlu görev sonucunda aradıkları silahları bulabilecekler mi?

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de!



ARKA SOKAKLAR 429. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur.

Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür. Arif Müdür, silahını ve rozetini geri verir. Kenan ve Yeşim, Yaser’le yüklü bir silah kaçakçılığı işine girerler. Oktay, Kenan’ın anlaşmalarını muhbir aracılığıyla öğrenir. Kenan’ın tüm pis işlerinin yazdığı defteri de ele geçirirler. Yaser’in Malik Botan adında, tüm örgütün korktuğu adamdan emir aldığını öğrenirler. Korkunç bir terör eylemi hazırlığı yapmaktadırlar.