Gündem Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

05.05.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 440. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizininin son bölümünde Hakan ve Aylin'in düğünü kana bulandı. Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanında ise aksiyon dozu yükseliyor!

Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 440. son bölümü ile dün akşam izleyenleri ekrana kilitleyecek. Hemen ardından Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Aylin ve Hakan'ın düğününde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı... Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanında ise Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor!

Haberin Devamı

Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut gibi çöken saldırının gündemi devam eder. Hakan'ın annesi ameliyata alınır. Bu duruma sebep olan silaha ulaşılır ve hain saldırının ipucu, ekibi bir yere yönlendirir. Hakan, annesini bu duruma düşüren saldırganı yakalabilecek mi?

Arka Sokaklar merakla beklenen yeni bölümüyle 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 441. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ekip, bir mahalledeki linç girişimini bastırmaya gidiyor! Ekip, aldıkları linç girişimi ihbarı üzerine vakit geçirmeden olay mahaline gider. Öfkeli mahalleliye müdahalede geçikmezler. Mahalleli kimi linç etmek istiyor. Ekip ile mahalleli arasında neler yaşanacak? Ekip, bu linç girişimini bastırabilecek mi?

Haberin Devamı

Nazike, Hüsnü'nün gözünden bile sakındığı arabası ile gezmeye giderken kaza yapar. Hüsnü, arabasını park ettiği yerde göremeyince çıldırır. İstanbul kazan, o kepçe her yerde arabasını arar. Hüsnü arabasını bulabilecek mi? Nazike'nin olayın içinde olduğunu öğrendiğinde ne yapacak?

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin ve Hakan evleniyor! Fakat onları büyük bir tehlike bekliyor!
Aylin ve Hakan ömür boyu mutluluğa adım atmak üzere evlilik yoluna girer. Fakat kendilerini kötü bir olayın içerisinde bulurlar.

Ekibin görevi arkadaşlarının en mutlu gününde bir durmaksızın devam eder. Şehirde onların desteğine hep ihtiyaç vardır.

Nazike, Hüsnü'nün canını sıkmaya devam eder. Onun arabasıyla yine Hüsnü'nün sevmeyeceği planları vardır. Hüsnü ise tüm bu olanlar karşısında sinirden delirir.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pınar boşanmaya karar verir. Ali, Buse’ye oyun oynar. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirir. Konuşmayı Volkan da kayda alır. Pınar’ın ona inanması için elinde son olarak tek bir şansı vardır.

Baki, Sevgi’yi kaçırır ve akrabalarının evinde saklar. Bütün ekip Sevgi’yi bulmak için seferber olur. Mesut bu süreçte Selin’e destek olur. Sevgi’yi sakladıkları yeri önce Selin bulur. Ekip de peşinden yetişir ve Selin’e destek olurlar. Baki silahlıdır. Selin küçük kızı kurtarabilmek adına, Baki’yi vurmak zorunda kalır. Baki’nin silahı ortaya çıkmadığı için Selin’e soruşturma açılır. Selin’in görevine devam edebilmesi için silahın bulunması gerekir. Mesut bu duruma gönüllü olur ve silahı aramak için olay yerine gider.

Haberin Devamı

Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık olur. Haber aşkıyla olayın içinde bulur kendini. Maksut sevdiği kıza kavuşmak için banka soyuyordur. Zeliha’yı rehin alır ve köye doğru götürür. Zeliha canlı yayına devam eder ve ekran başındakiler nefeslerini tutup olaya kilitlenir.