Gündem Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanında Hüsnü'nün başı belada!

Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanında Hüsnü'nün başı belada!

19.05.2017 - 09:51 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde bu hafta Mesut, uyuşturucu çetesinin patronu Gürcan'ı yakalamak için yeraltı dünyasının içine sızdı. Laboratuvara operasyon düzenir; fakat, beklenmeyen bir olay gelişir! Nefes kesen son bölüm sonrası Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde ise Hüsnü'nün oğlu kendisini bir belanın içinde bulur.

Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanında Hüsnünün başı belada

Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanı yayında! Ekip, uyuşturucu patronu Gürcan'ı köşeye sıkıştırıyor! Arka Sokaklar merakla beklenen yeni bölümüyle 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Gürcan, ortalığı kasıp kavuruyordur. Mesut da peşinde olayların içinde kalır! Uyuşturucu satışları, infazlar ve adam kaçırmalar derken ekibin sabrı taşar. Mesut, ormanlık alanda peşinden gittiği Gürcan'ın kafasına odunu indirir. Gürcan ile ilgili onu içeri atacak delillere ulaşıldı mı?

Hüsnü'nün oğlu kendisini bir belanın içinde bulur. Aldığı darbeler sonucunda baygınlık geçirir. Hüsnü'nün oğlunun başındaki sorun ne?

ARKA SOKAKLAR 443. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Mesut, gizli görevle uyuşturucu şebekesine sızıyor. Mesut, Kovandere'de şehit olan arkadaşı Sedat Çakmak'ın oğlu Ufuk'u uyuşturucu batağından kurtarmak ve uyuşturucu tedarik eden çetenin içine gizli görev ile giriyor. Uyuşturucu imalatı yapan yere ve çetenin başındakine yakın olmak için hayatını riske atıyor. Ekip, Mesut'tan aldığı bilgiler ışığında çeteyi çökertmek için operasyon düzenliyor.

Haberin Devamı

Volkan komisere ve Hüsnü'nün ailesine Bülent isimli birinden çiçek gelir. Amacını anlamayan ekip, gelen çiçeklere şaşkınlıklarını gizleyemez.