Gündem Arka Sokaklar 454. yeni bölüm fragmanında Hüsnü komiser gözaltına alınıyor!

Arka Sokaklar 454. yeni bölüm fragmanında Hüsnü komiser gözaltına alınıyor!

20.10.2017 - 09:46 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 453. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar son bölüm ardından 454. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Arka Sokaklar 454. yeni bölümde Hüsnü komiser gözaltına alınıyor.

Arka Sokaklar 454. yeni bölüm fragmanında Hüsnü komiser gözaltına alınıyor

Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam izlendi. Mesut, Selin’in denize atıldığını görünce suya atlar ve onu son anda sudan çıkarır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle Cuma akşamları Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 453. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üç hırsız, Tarkan isimli gazetecinin villasını soyar. Evden para ve flash-disk çalarlar. Hırsızlar, malları Refik’in deposuna getirirler. Depodan çıkınca pompalı tüfekli iki adam, onları öldürür. Hırsızlardan Burçak, Hüsnü’nün eski bir polis arkadaşının kızıdır. Babası ölmüştür. Hüsnü vefa borcu duygusuyla, katilleri bulmak ister.

Olayla Savcı Yardımcısı Aras ilgilenmektedir. Aras, Hüsnülere soğuk ve ukala davranır. Aras aynı zamanda, Bahar’ın eski sevgilisi çıkar. Burçak’ın babasının eski arkadaşı Semih’te olayla ilgilenir. Tarkan, çalınan flash disklerin içinde, çok önemi bilgiler olduğunu söyler. Savcı yardımcısı Aras, Hüsnü’nün olaydan çekilmesi için başına büyük işler açmanın peşindedir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 454. BÖLÜM FRAGMANI