Gündem Arka Sokaklar 457. yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı!

Arka Sokaklar 457. yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı!

10.11.2017 - 09:15 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinin dün akşam yayınlanan 456. bölümün ardından 457. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Arka Sokaklar dizisinde ekip yine zorun peşinde... İşte Arka Sokaklar yeni bölümden ilk görüntüler...

Arka Sokaklar 457. yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı

Rıza Baba ve Hüsnü, cezaevi aracından Cantekin'i kaçıranın Mesut olduğundan şüphelenirler! Arka Sokaklar yeni bölümleriyle Cuma akşamları saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 457. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermez. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.

Nazike, Ayla’ya Hüsnü’nün yalnızlığından bahseder ve kadınlar kafa kafaya verip Hüsnü’yü biriyle tanıştırmaya karar verirler. Ayla, emniyetten emekli, kocasını kaybetmiş olan Baş Komiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırmaya karar verir. Rıza’ya da durumu anlatır ve aracı olmasını ister.

Yazarlar