Gündem Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanı yayınlandı! Sinem yatakta yakaladığı Hakan'a komplo mu kurdu?

Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanı yayınlandı! Sinem yatakta yakaladığı Hakan'a komplo mu kurdu?

29.11.2017 - 10:34 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 459. fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 459. bölüm fragmanında Hakan, Sinem'in kendisine kurduğu komplo ile ölümle burun buruna geliyor. İşte büyük heyecana sahne olması beklenen Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanı ve özeti...

Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanı yayınlandı Sinem yatakta yakaladığı Hakana komplo mu kurdu

Arka Sokaklar 459. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Türk dizi tarihinde adeta bir kült haline gelen Arka Sokaklar'ın 459. bölüm fragmanında Hakan büyük bir komployla karşı karşıya kalıyor. İşte merakla beklenen bir Cuma klasiği Arka Sokaklar'ın 459. bölüm fragmanı ve özeti...

ARKA SOKAKLAR 459. BÖLÜM FRAGMANLARI





ARKA SOKAKLAR 459. BÖLÜM ÖZETİ

Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu?

Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tamamlayıp normal hayatına döner. Aylin'in tavırlarının değişmediğini gören Hakan, bu yapılanları kendisine yediremez.

Hakan, Sinem ile aynı yataktayken içeri giren silahlı adamın karşısında zor durumdadır! Hakan'ı, Sinem rahatlatır. Hakan, Aylin'e inat Sinem ile mi birlikte oldu? Yoksa, bir komplonun içine mi düştü?

Ali, görev icabı uyuşturucu çetesine sızar Amacı, torbacıların başındaki adama ulaşmaktır; fakat, bu yolda işler çığırından çıkar!

Mesut, Tolga olayından sonra Selin'i kaybedeceğini düşünür. Aralarındaki kavga onları bir araya getiren bir kavga olur ve duyguları öpücükle birbirlerine kenetlenir!

Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!