Gündem Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.02.2018 - 08:53 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 470. son bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitledi. Uzun soluklu dizinin son bölümünde ekip İstanbul'dan gelen Vecdi'nin peşine düşüyor. Selin'in hayati tehlikesi ise devam ediyor. Peki Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 471. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde!

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Rıza Baba, Selin ve Mesut Suriye'deki görevlerinde başarılı olmuşlar ve küçük Can'ı, Vecdi'nin elinden kurtarmayı başarmışlardı. Yenilgiyi kabullenmeyen Vecdi ise, intikam almak için İstanbul'a gelir. Can'ı kaçırır ve ekibin başına tekrar bela olur. Vecdi, ekibimize büyük bir ders verme niyetindedir. Alçakça bir plan yapar. Can'ın üzerine bomba bağlar ve İstanbul sokaklarına salar. Ekip, Can'ın izini bulur. Bombayı fark eder. Ekibimizin ve küçük Can'ın hayatı tehlikededir. Ekip bombayı etkisiz hale getirebilecek mi? Küçük Can'ı ve kendi hayatlarını kurtarabilecekler mi?

Haberin Devamı

Bahar, gizli görev ile bir şebekenin içine sızar. Ekip tedirgindir. Bahar, görevini yerine getirirken işler istediği gibi ilerlemez. Ondan şüphelenen şebekenin adamı tarafından silahla tehdit edilir. Bahar'ın hayatı tehlikededir. Bahar ifşa mı oldu? Bahar bu tehlikeden kurtulabilecek mi?

Selin'in hayati tehlikesi sürüyor!

Suriye'de hayatının en zor görevini gerçekleştiren Selin, vurulmuştur. Mesut, Selin'i bularak oradan kurtarmayı başarmıştır. Fakat Selin için durum çok iç açıcı değildir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜM FRAGMAN