Gündem Arka Sokaklar'da Mesut intikamını aldı mı? Yeni fragman ise...

Arka Sokaklar'da Mesut intikamını aldı mı? Yeni fragman ise...

25.05.2018 - 09:55 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 482. bölümü ilgiyle izlendi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı fenomen dizi Arka Sokaklar'da Asım ve adamları tarafından vurulan Tunç, hemen ameliyata alınıyor. Mesut yaşananlardan büyük üzüntü duyarken intikam ateşiyle de yanmaktadır. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklarda Mesut intikamını aldı mı Yeni fragman ise...

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 482. bölümü ile ekrana geldi. Kanal D ekranında 10 yılı aşkın süredir yayınlanan Arka Sokaklar'da bu hafta Asım tarafından vurulan Tunç, hemen ameliyata alınır. Mesut yaşananların ardından intikam peşine düşer. Arka Sokaklar 483. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 482. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut, çılgına döner ve oğluna bunu yapanlardan intikam almak için hazırlanır. Asımlar, çaldıkları arabayla Adem’i gönderirler. Hakan aracın önünü kesmiştir ki içinden yalnızca Adem çıkar. Asım yine ekibi oyuna getirmiştir.

Asım ve Sami, Selin’in evinden içeri girmeyi başarırlar. Ekip içerde güvenlik önlemlerini arttırmıştır. Hande ve Eda da evdedir ve uzun süre çatışırlar. Mesut son kez evine uğrar. Uğur’un vurulduğu yere ve olay yerine üzülerek bakar. Öfkeyle çıkar evden. Dila’nın cenazesini almaya gelen gençlerin evine gider ve Asımların adresini öğrenir.

ARKA SOKAKLAR 482. BÖLÜM FRAGMANI