Gündem Arka Sokaklar son bölüm ardından 484. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar son bölüm ardından 484. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.06.2018 - 08:13 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 483. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta Hüsnü komiser'in tiroid kanseri olması damga vurdu. Arka Sokaklar ekrana gelen son bölüm ardından ise 484. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Arka Sokaklar son bölüm ardından 484. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar son bölüme tiroid kanseri olan Hüsnü Komiser'in hastalığı damga vurdu. Arka Sokaklar ekrana gelen son bölüm ardından 484. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 483. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekip, aldığı istihbarat ile kaçak silahların öğrenir. Fakat bu silahların arkasında kimlerin olduğunu bulmak için işin peşine düşeceklerdir. Hüsnü, tek başına gittiği gizli görevde başına aldığı sert darbe sonucu ölümle karşı karşıya kalır.

Ekip, Hüsnü'yü kurtarmayı başarabilecek mi?

Tunç, tekerlekli sandalyede mahkum kalmıştır. Gireceği ameliyat yürüyüp yürümeyeceğini belirleyecektir. Mesut ve Tunç bu durumdan dolayı karamsardır. Selin’in evine Melda’nın açtığı velayet davasının celbi gelir. Melda çocuğunu almak istemektedir. Mesut’un ortaya çıkaracağı gerçekler ise, olayların akışını değiştirecektir.

Hüsnü, zorlu ve yoğun bir gün geçirmektedir. Girdikleri operasyon sonucu yığılır kalır. Mesut hastanede Hüsnü’nün hasta olduğunu öğrenir. Bu durumu kendisinden sakladığı için çok bozulur. Ama, bir şey çaktırmaz. Hüsnü’nün doktoru tahlil sonuçlarını getirir. Hüsnü’nün ameliyat olması şarttır.

Haberin Devamı

Şanlı’nın karısı Ebru ve üvey oğlu Can, bir villada yaşamaktadır. Şanlı eşine şiddet uygulayan ve üvey oğluna da kötü davranan bir babadır. Ebru oğlunu da alıp kaçmaya yeltenir. Can polisi arar, ekip bu kez Şanlı’nın peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR 484. BÖLÜM FRAGMANI