Gündem Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zorlu görev...

Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zorlu görev...

13.10.2018 - 09:00 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 490. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümüne yapılan operasyonun hiç beklenmedik şekilde sonuçlanması damga vurdu. İşte büyük heyecana sahne olması beklenen Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar 491. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Zorlu görev...

Arka Sokaklar 491. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, yeni bir hedefin peşine düşüyor!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 491. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rıza Baba ve ekibini yine bir sınav beklemektedir. Bu kez her zamankinden daha zorlu bir görevleri vardır. Yapılan operasyon, hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır. Öte yandan Mesut için ödül konulmuştur. Selin'e gelen mesaj herkesi tedirgin eder. Hakan'dan gelen haber ise herkesi mutlu edecektir. Aylin ile bir bebek beklediklerini açıklayan Hakan, bu haberi en yakınlarıyla paylaşmaktan geri kalmaz.

Arka Sokaklar, heyecan dolu bölümüyle 19 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 491. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 490. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sebahat ve İrfan, henüz reşit olamayan kızları Nergis’i, akrabalarıyla evlendirme niyetindedir. Nergis, duruma itiraz ederek evden kaçar. Sokakta polisler tarafından bulunur ve olay Rıza Baba’ya ulaşır. Ekibimiz aileyle konuşur ve kızını evlendirmek yerine okutması için baskı yapar. İrfan’ın bu duruma tepkisi ise, olayların daha da karışmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

İsmail, sahte jandarmalar aracılığıyla nakil aracından kaçırılır. Ekip durumu fark ettiğinde Altan’dan şüphelenir ve evine baskına gider. Halis ise, durumdan haberdar olur. Ekip, baskına hazırlanır. Halis’in suçüstü yakalanması an meselesidir.