Gündem Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Rıza'nın hayatı tehlikede - İzle

Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Rıza'nın hayatı tehlikede - İzle

25.01.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde aksiyon tüm hızıyla devam etti. Oldukça sevilen dizinin son bölümüne Timur'un intikam planları damga vurdu. İşte Kanal D'nin başarılı dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanan 385. bölümünden detaylar ve 386. bölüm fragmanı..

Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Rızanın hayatı tehlikede - İzle

Arka Sokaklar dizisinde heyecan seviyesi düşmüyor. Kanal D'nin yıllardır ekranları dolduran dizisi Arka Sokaklar'ın 385. bölümünde Timur'un intikam planları var. İşte Arka Sokaklar yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 386. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 385. Bölüm Özeti

Timur’un kız kardeşi Ceylan’ın, Selin ile girdiği çatışma sonucu ölümü tüm basında manşet olur. Timur, intikam planlarını harekete geçirir. Arka Sokaklar 385. Bölümden detaylar..

ARKA SOKAKLAR 385. BÖLÜM TIKLA İZLE

Timur’un kız kardeşi Ceylan’ın Selin ile girdiği çatışma sonucu ölümü tüm basında manşet olur. Kendini eve kapatan Timur, Ceylan’ın hayaliyle konuşarak acısını bastırmaya çalışır. Bu olaydan sonra Timur’un boş durmayacağından herkes emindir.
Arif, Rıza’ya koruma vermek ister. Ancak, Rıza her zaman ki gibi kabul etmez. Mesut, Selin’in de korumaya ihtiyacı olduğunu düşünür. Selin bu konuda fazlasıyla soğuk kanlıdır ve kendisini koruyabileceğini düşünmektedir.
Timur kendine gelir ve intikam planlarını harekete geçirir. Ceylan’ın mezarına giden ekibi, burada hiç hoşlanmayacakları bir sürpriz beklemektedir. Timur, uydu telefonundan Rıza’yı arar. Rıza bu konuşmayı ekibe çaktırmamaya çalışır. Selin ve Rıza’nın hayatı fazlasıyla tehlikededir.