Gündem Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu? -İzle

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu? -İzle

20.04.2016 - 20:27 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yeni fragmandaki Hüsnü Çoban sahnesi izleyenleri adeta ağlattı . Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban vuruluyor. Sosyal medyayı sallayan dizi Arka Sokaklar'da neler olacak merakla bekleniyor. İşte Arka Sokaklar 398. bölüm fragmanı ve son detaylar...

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Arak Sokaklar başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yönetiyor. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar'da yeni bölüm heyecanı başladı. İşte merakla beklenen Arka sokaklar 398. bölüm fragmanı ve son gelişmeler... Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 398. Bölüm Özeti
Maruf’un Samet’in ölümüne sebep olması ekibi şoka uğratır. Maruf sorguya alınır. Öncesinde de Mesut durumu Cahit amire anlatır. Maruf o kadar rahat bir adamdır ki sorguda olması umurunda bile değildir. Cahit anlatılanlara inanmak istemez. Prosedür uygulanmaya başlanır. Olay yerindeki memurun ve Arda’nın ifadesi alınır.

Maruf’un da sorgusuna Mesut ve Hüsnü girer. Savcılığa sevki yapılır. Mesut Selin ile beraber savcılığın önünde beklemektedir. Savcı Maruf’u serbest bırakır. Müfettiş sorgusuna kadar Amiri Cahit’in gözetimi altında olacaktır. Cahit abilik yapıp Maruf’u kendi evine götürür. Maruf’un Ankara Haymana’da ki kız kardeşi, Şükran arar. Şükran ağabeyine derdini anlatır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Maruf ve Şükran babaları Selahattin, 50’li yaşlarda bir adamla gencecik bir kızı evlendirmek istemektedir. Maruf’u Cahit’i bir şekilde atlatmayı başararak kız kardeşini kendi yöntemlerine göre Kadir’in adamlarından Basri ile birlikte kurtarmaya gider. Bir numaralı silah kaçakçısı Kadir Yelence’nin has adamı Basri ekibin engeline takılmıştır. Kadir’e ulaşmanın yolu Basri’den geçmektedir.

Basri Ankara otobanında yüz tarama sistemine yakalanmıştır. Yanında biri vardır ancak yüzü seçilemez. Plakadan kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edilir. Aracı kiralayan şirketten bilgi alınarak bir adrese ulaşılır. Bu adres Hüsnü’nün bulunduğu mevkii ye yakındır. Çevre ekiplerden de yardım alarak verilen adrese gider. Rezidansın güvenliği ile görüşülüp Basri hakkında bilgi alınır.

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Hüsnü mekanda resmi polisleri bırakıp ayrılır. Bu sırada Basri ve Maruf evden bir şeyler almak için mekana gelirler. Resmi polislerden Oktay Basri’yi tanır, Hüsnü baş komiserine haber verir. Hüsnü sert bir manevra ile hemen mekana geri döner. Hüsnü döndüğünde çatışma çoktan başlamıştır. Hüsnü resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtından isabet eder…

ARKA SOKAKLAR SOSYAL MEDYAYI SALLADI!
Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban karakterinin vurulduğu anlar, izleyicileri üzdü.Hüsnü Çoban'ın öldüğünü düşünen hayranları Facebook'ta 'cenaze etkinliği' sayfası oluşturdu.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

25 bin kişi yarın saat 14:00'te Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi, 17 bin kişi ise 'gitmeyi düşünüyorum' dedi.

Geçtiğimiz bölümlerde meslekteki başarısından dolayı terfi alan ve Başkomiser Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın dizinin yarın akşam ekranlara gelecek olan 398'inci bölümü öncesi yayınlanan fragmanında vurulduğu görülüyor. Telsiz ile Rıza Baba'ya vurulduğunu bildiren Çoban için tüm ekip seferber oluyor. Başkomiser Çoban'ın vurulması üzerine sosyal medyada Çoban için cenaze namazı etkinliği oluşturuldu.


40 BİN KİŞİ CENAZE NAMAZINA GİDİYOR
40 bin kişinin davet edildiği etkinliğe davetlilerin hepsi de katılacağını bildirdi. Etkinlik duvarında, "Türk polis teşkilatına büyük emek veren merhum Hüsnü Baskomiserimizin cenazesine herkesi bekliyoruz. Bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir. Yaşamak da ölmek de" ifadeleri yer alırken, bir çok sosyal medya kullanıcısı durumu ti'ye alan mesajlar yazdı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 398. BÖLÜM FRAGMANI

ÖZGÜR OZAN İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

10 yıldır ekran yolculuğuna devam eden Arka Sokaklar dizisinde rol alan Özgür Ozan, ikinci kez baba oluyor. Dizinin ilk başladığı yıllarda baba olan Ozan, "10 yaşında bir oğlum var. Beni sürekli polis olarak gördü. Mesleğimin polislik olduğunu sanıyordu. İkna etmekte çok güçlük çektik" diye konuştu.

İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

Eşinin yeniden hamile olduğunu söyleyen Özgür Ozan, "Bu ayın da sonunda bir erkek bebeğimiz daha olacak" diye konuştu.

"ÇAPKIN ROLÜ OYNAMAM"

Arka Sokaklar'da başkomiser olarak seyirci karşısına çıkan Özgür Ozan, "çapkın rolü asla oynamam" diye de bir itirafta bulundu.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Şiyar ve Mestan, lüks araçları çalan bir hırsızlık çetesinin başındaki isimlerdir. Mestan’ın sanayi de bir tamirhanesi olduğu bilinmektedir ve ekip tamirhaneye baskın yapar.

Haberin Devamı

Baskında Mestan ve Şiyar kaçar, Mestan’ın kardeşi Mahmut ise çatışmada ölür. Şiyar adamıyla beraber çalıntı arabalardan biriyle son sürat kaçmaktadır. Ali ve Mesut’ta bir başka araca binip peşlerine düşerler. Şiyar usta hareketlerle Mesut ve Ali’yi atlatmayı başarır. Ekip ise aslında bambaşka bir olay ile karşı karşıyadır. Çünkü Şiyar Tem tarafından aranan bir teröristtir. Adam uyuyan hücreleri uyandırmak için İstanbul’a yeni gelmiştir.

Ekibin aklına ilk gelen şey İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olmasıdır. Rıza’nın talimatı ile ekip önce Mestan’ı bulmanın, örgüt ile nasıl bir bağı olduğunu çözmenin akabinde ise Şiyar’ı bir an önce yakalayıp etkisiz hale getirmenin peşine düşer. Yapılan araştırmalar, alınan ihbarlar üzerine Tem Şube ile birlikte çalışılır. Ortak yapılan baskınlarda neredeyse yer yerinden oynar. Medyada Rıza Baba’nın ekibinin ve Tem Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de Tem Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Şevket Çoruh Mesut Güneri

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Özgür Ozan Hüsnü Çoban

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Oya Okar Selin

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Alp Korkmaz Ali Akdoğan

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Özlem Çınar Aylin Aydın

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

Can Başak Arif Müdür

Arka Sokaklar 398. bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu -İzle

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan 1966 Bolu doğumlu oyuncu. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.

Arka Sokaklar'da Hüsnü karakterini canlandırmaktadır. hüsnü çoban

Ekibin Rıza Baba’yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve bunu zor da olsa başarıyor. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir "yurdum insanı".

Filmografi

Arka Sokaklar 2006-
Çocuklar Duymasın 2002-2005
Umut Yolcuları 2010
Sonsuz
Acemi Cadı 2008
Deli Duran
Reyting Hamdi
En Son Babalar Duyar
Hırsızın Oğlu
Kadın Terzisi
Zülküf ile Zarife
Örümcek
Sibel
Yanlış Saksının Çiçeği
Gurbetçiler
Deli Duran
Çocuklar Ne Olacak 2004
Çiçek Taksi
Tatlı Kaçıklar
Ruhsar