Cadde Arka Sokaklar son bölümünde neler oldu?

Arka Sokaklar son bölümünde neler oldu?

18.12.2014 - 16:39 | Son Güncellenme:

Cuma akşamları saat 20:00'de Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar'da yine olay sahneler vardı. Heyecan dozu yüksek olan Arka Sokaklar son bölümüyle ekrana kilitledi...

Arka Sokaklar son bölümünde neler oldu

Dizide bu hafta Mesut, Sidar’ın izini bulmuştur. Serdar’ın ekibi ile birlikte karşılıklı çatışmaya girerler. Sidar’ın kardeşi Tarık’ta çatışmanın ortasında kalır. Bekir çatışmada Tarık’ı kurşunların önüne atar ve olay yerinde can verir. Sidar, Mesut’u köşeye sıkıştırır. Kardeşini öldüren Mesut’un kafasına silahı dayar...

Sidar, Mesut’u köşeye sıkıştırıyor ve silahını Mesut’un kafasına doğrultuyor!..

Sidar, erkek kardeşini kurtarmak için eve gelir. Tarık gitmemekte dirense de, kardeşini ikna edip götürmeyi başarır. İhsan sorgulanır ve Urfa üzerinden sınıra gideceklerini öğrenirler. Mesut ve Onur, Urfa Emniyeti ile koordineli çalışmak üzere yola çıkar. Urfa Emniyeti’nden Serdar Komiser ile buluşulur.

Sidar, Yakup ve Tarık, Urfa’da şehir dışı bir eve yerleşirler. Bekir ve adamları kendilerini misafir eder. Harita açılıp çıkış yolu aranır. Yakup, Bekir’in dayısının nalburuna girip, yola çıkmak için hazırlık malzemesi alırken; Mesut, Onur, Serdar’lı ekip baskın yapar. Yakup kaçmayı başarır ancak, nalburun sahibi Bekir’in dayısı İkram göz altına alınır. İkram sorguda kaldıkları evin adresini verir.

Mesut, Sidar’ın izini bulmuştur. Serdar’ın ekibi ile birlikte karşılıklı çatışmaya girerler. Sidar’ın kardeşi Tarık’ta çatışmanın ortasında kalır. Bekir çatışmada Tarık’ı kurşunların önüne atar ve olay yerinde can verir. Sidar, Mesut’u köşeye sıkıştırır. Kardeşini öldüren Mesut’un kafasına silahı dayar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ