Gündem Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu? Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı...

12.04.2018 - 14:41 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm için heyecan dorukta. Arka Sokaklar 477. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar bu hafta yok mu?

Arka Sokaklar yeni bölüm yok mu Arka Sokaklar 477. yeni bölüm fragmanı...

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Arka Sokaklar yeni bölüm için heyecan dorukta. Arka Sokaklar 477. yeni bölümüyle 20 Nisan 2018 Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 477. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar 477. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BU HAFTA YOK MU?

Arka Sokaklar 477. yeni bölümüyle bu hafta yayınlanması beklenirken, kanal D yyaın akışında Arka Sokaklar dizisinin bu hafta tekrarı yayınlanacağı görüldü.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.

Haberin Devamı

Tekin, Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.