Gündem Arka Sokaklar 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.09.2018 - 10:12 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yeni sezon bölümlerine dün akşam başladı. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleri nefes kesmeye hazır. Peki Arka Sokaklar 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Arka Sokaklar yeni bölümde heyecan dorukta. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 487. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ARKA SOKAKLAR 486. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 486. BÖLÜM FRAGMAN

Yazarlar