Gündem Arkadaşlar İyidir 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Arkadaşlar İyidir 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

29.09.2016 - 08:06 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Arkadaşlar İyidir 6. bölüm 2. fragmanında Eren, Seda ile arasında bir şey olamayacağını arkadaşlarına anlatmaya çalışır. Arkadaşlar İyidir yeni bölümüyle Pazar akşamı ekrana gelecek.

Arkadaşlar İyidir 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği başrollerinde İdris Nebi Taşkın, Su Kutlu, Aslı Melisa Uzun, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanları ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanları ile her pazar Show Tv ekranında izleyenleri ile buluşuyor. Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanında işler iyice karışmaya başlıyor. Eren ve Yunus arasındaki gerilim giderek tımanırken Gizem evden kovuluyor. Seda olanlar karşısına gözyaşlarına hakim olamıyor.

ARKADAŞLAR İYİDİR 6. BÖLÜM FRAGMANI

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eren'in kardeşinin reklamlarda oynaması, Eren'i çılgına çevirir. Bunu televizyonlarda gören babası Hayri ise eve geri döner. Eren babası Hayri'yi evde görünce çocukluk kabuslarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kalır.
Öte yandan Seda babasını Yasemin'le sarılırken görür ve dünyalar başına yıkılır. Gizem ise Yasemin'in oğulları Alkın için düzenledikleri doğum günü partisinde garsonluk yapar ve gizlice Salih'in fotoğraflarını çeker. Bu sırada Yunus'un babası rahatsızlanmıştır ve bu yüzden Yunus memlekete dönmek zorunda kalır. Bu olanlardan kaçmak isteyen Seda ise Yunus'u yalnız bırakmak istemez ve onunla birlikte İzmir'e gider. Yunus'u burada şoke olacağı bir sürpriz beklemektedir.
Merve ise hipodromda tanıştığı Eren'in arkadaşı Arda'yla arayı iyice ısıtır. Eren, eve dönen babasını uzaklaştırmakla uğraşırken, canı bir de Seda'nın Yunus'la birlikte gitmesine sıkılır. Gizem ise Seda'yı gerçekleri annesi Ayşe'ye anlatması için ikna etmeye çalışır.

Haberin Devamı

Babasına toplu bir miktar para verip göndermeye ikna ettiğini sanan Eren, eve döndüğünde babasını tekrar görünce öfkeden çılgına döner ve sert bir kavgaya tutuşurlar. Evi terk edeceği esnada, annesinin arkasından çevirdiği işleri anlatır ve kapıyı vurup çıkar. Bu sırada Seda, Eren'i arar ve yanına gider. Eren, Seda ile dertleşirken kendini onunla öpüşürken bulur.