Gündem Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölüm final fragmanı yayınlandı!

Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölüm final fragmanı yayınlandı!

26.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları ekrana gelen gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir 10. bölüm ile ekrana veda ediyor. Show TV ekranında yayınlanan Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölümde Eren ve Gizem arasında romantik anlar yaşanıyor. Arkadaşlar İyidir 10. final bölümü ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölüm final fragmanı yayınlandı

Show TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Arkadaşlar İyidir dizisi erken final yaparak ekrana veda ediyor. Reytinglerde istenilen yükselişi yapamayan Arkadaşlar İyidir dizisi yayından kaldırıldı. Dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 10. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Haberin Devamı

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisi, 28 Ağustos’ta ilk bölümüyle ekranlara gelmeye başlamıştı. Emre Karayel, Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Hayal Köseoğlu, Akın Akınözü, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar, Pınar Çağlar Gençtürk’ün rol aldığı gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir, reytinglerde kötü sonuçlar aldı. Dizi geçen hafta yayınlanan bölümüyle Total reytinglerde 27. sırada AB grubunda ise 24. sırada yer alabildi. Bu nedenle Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölümü ile final yapacağı belirtildi.

Başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel yer aldığı Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölümü ile 30 Ekim Pazar akşamı Show Tv'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Arkadaşlar İyidir”in 9. bölümünde; Gizem’in Berke tarafından alıkonulduğunu öğrenen Eren çok sinirlenir. Berke, Gizem’i bırakmak için bazı şartlar öne sürer. Eren polise gitmeyip bu şartları yerine getirirse, Gizem’e hiçbir şey olmayacak ve bir süre sonra serbest bırakılacaktır. Eren, bu şartları kabul eder ve Gizem’i kurtarmak için harekete geçer.

Arda ve Yunus da onu bu süreçte yalnız bırakmaz. Merve, Leyla’nın ısrarıyla bir canlı yayına çıkar ve Leyla’yı bilerek rezil eder. Leyla bunu Merve’nin yanına bırakmayacaktır. Seda, ailesini bir arada tutabilmek için hiçbir şey yapamayacağının farkındadır ama yine de elinden geleni yapmaya çalışır.

Yunus, Şeyma’nın İzmir’den gelişine şaşırır. Şeyma her şeyi öğrenmiş, Yunus’un yanında olmak için gelmiştir. Eren, Berke’nin isteklerini yerine getirdiğinde, Gizem’in çoktan serbest kaldığını öğrenir. Eren, Gizem’i kurtarmaya çalışırken Gizem de Eren’in başına bir şey gelmesini engellemek için Berke’nin ondan istediği bir şeyi yapmıştır. Eren, bunun ne olduğunu öğrenince çok öfkelenir ve Berke’den bunun öcünü almaya karar verir.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİ HAKKINDA

Usta oyuncu Ahmet Mekin’in ise konuk oyuncu olarak boy göstereceği Arkadaşlar İyidir’in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Arkadaşlar İyidir’in genel hikayesi ise Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar. Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?