Gündem Arkadaşlar İyidir dizisi ne zaman ekranlarda olacak?

Arkadaşlar İyidir dizisi ne zaman ekranlarda olacak?

26.07.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arkadaşlar İyidir dizisi için geri sayım başladı. Arkadaşlar İyidir dizisinin konusu ne? Peki, Arkadaşlar İyidir dizisinin oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor? İşte merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Arkadaşlar İyidir dizisi ne zaman ekranlarda olacak

Ağustos ayında Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Arkadaşlar İyidir dizisinin konusu ne? Arkadaşlar İyidir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Merak edilen tüm soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz... İşte detaylar...

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisi Show TV ekranlarında başlıyor.

Senaryosunu Ekin Atalar’ın yazdığı ve yolları üniversitede kesişen beş gencin hikâyesini konu alan Arkadaşlar İyidir‘de ekranda ilk kez görünecek yeni yüzlere deneyimli oyuncular eşlik ediyor. Dizinin genç kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin yer alıyor.

Arkadaşlar İyidir dizisi ne zaman ekranlarda olacak

Haberin Devamı

Üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikâyelerini çarpıcı bir dille ekrana taşımaya hazırlanan “Arkadaşlar İyidir”in çekimleri İstanbul’da sürüyor.

Arkadaşlar İyidir dizisi ağustos ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.