Ankara ARMADA’DA ‘ORGANİKAŞK’ SOHBETİ

ARMADA’DA ‘ORGANİKAŞK’ SOHBETİ

14.06.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

.

ARMADA’DA ‘ORGANİKAŞK’ SOHBETİ

İnstagram’da yazdığı yazılar ve yaptığı yemekler ile birçok takipçi kitlesi olan fenomen, yazar, şef Nilgün Bodur Ankara’da ilk kez Armada’da sevenleri ile buluştu.
Yazmaya olan aşkını yemek yapmaya olan aşkıyla birleştirerek yakın zamanda Organik Aşk kitabını çıkaran Nilgün Bodur, geçtiğimiz hafta sonu Armada’da keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Instagramda paylaştığı yazılar ve yaptığı sağlıklı atıştırmalıklar ile dikkat çeken Bodur, söyleşide Instagramda nasıl fenomen olduğunu, yemek aşkını ve hayatından farklı kesitleri katılımcılar ile paylaştı.
Söyleşiden sonra sağlıklı, pratik ve lezzetli tariflerini paylaştığı ilk kitabı olan OrganikAŞK kitabını imzalayarak sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.
Instagramda takip eden hayranları ise, “Nilgün Hanım’ı uzun zamandır beğenerek takip ediyoruz. Onunla bizleri bu tarz bir söyleşide buluşturan Armada’ya teşekkür ediyoruz. Armada’nın bu tür etkinlikleri her zaman düzenlemesini istiyoruz. Nilgün Bodur’u samimi ve eğlenceli buluyoruz. Verdiği bir çok yemek tariflerini birebir uyguluyoruz“ dediler.