Stil Armut formlu kadınlar nasıl giyinmeli?

Armut formlu kadınlar nasıl giyinmeli?

11.04.2016 - 12:19 | Son Güncellenme:

Kuveyt'in ünlü modacısı Ayşe Bourke, Zamansız Kıyafetler kreasyonu için kolları sıvadığı şu günlerde İstanbul moda dünyasına çok hızlı bir giriş yaptı. Kuveyt, Arap Yarımadası ve İstanbul'da defileler düzenlemekte olan modacıdan armut formlu kadınlara müthiş ve çok basit tüyolar...

Armut formlu kadınlar nasıl giyinmeli

Bir kadının ideal vücut şekli kum saati olarak bilinir. Bu forma sahip kadınlar ince olmaları halinde her kıyafeti taşıyabilirler. Türk kadınının neredeyse yüzde 65i genel olarak balık etli ve armut formunda olduğu için kıyafetler daha dikkatli ve doğru seçilmelidir.

Haberin Devamı

Armut Formlu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

*Skinny jeanler ve dar pantolonlar yerine daha düz ve bol kesimli olanları tercih edin. Bu tip pantolonlar ile sofistike bir görüntü yakalabilirsiniz.

*Vücut kıvrımlarınızı gizlemek ve bakışları vücudunuzun üst kısmına doğru çekmek için desenli üstler tercih edebilirsiniz. Gösterişli üstler, işlemeli gömlekler ve renkli, bol tişörtler bu görev için biçilmiş kaftan!

*Daha ince gözükmek ve vücut kıvrımlarınızı saklamak için siyah gibi koyu renkler tercih etmelisiniz. Unutmayın, koyu renkler armut tipi vücutların en yakın dostudur!

*Gösterişli, bol taşlı ve süslü kolyeler ile bakışları vücudunuzun üst kısmına çekebilir ve stilinize farklı bir hareket katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Armut tipi vücuda sahip kadınların gardırobunda olması gerekenler:

Uzun gömlekler
Koyu renk jeanler
Düz kesim pantolonlar
Bol taşlı kolyeler
Üzeri işlemeli ve süslü bluzlar
Göğüs şekline uygun sutyenler
Armut vücut tipine sahip olan kadınlar neleri asla giymemeli?
Skinny jeanler
Kısa üstler
Mini etekler
Vücuda yapışan elbiseler (Bandaj elbiseler)

Yazarlar