Siyaset 'Artık bedel ödemeyeceğiz'

'Artık bedel ödemeyeceğiz'

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Yıldırım dün Bağcılar’da halka seslendi, ardından Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleri ile STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Artık bedel ödemeyeceğiz

Yıldırım, “Bu coşku, bu heyecan diyor ki biz pazar gününü iple çekiyoruz. 5 günümüz var. 5 günü dolu dolu geçireceğiz” dedi. Yıldırım, özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

TERÖR YUVALARINI DAĞITTIK: Son iki yılda ortaya koyduğumuz terörle mücadelede büyük mesafeler kat ettik. Yurt içinde bütün terör yuvalarını dağıttık, elhamdülillah her karış toprağımız güvenli hale geldi, artık terör örgütü dağa yavrularımızı çıkaramıyor. Çok bedel ödedik, artık bedel ödemeyeceğiz. Geçmişten gelen ve ülkemize yakışmayan yasakları, haksızlıkları ortadan kaldırdık, her türlü ayrımcılığa ve inkâr politikalarına son verdik. Bugün itibarıyla askerimiz Menbiç’te de göreve başladı. Orada da bu terör unsurlarını temizlemek için gereken çalışmaları Amerika ile birlikte yapıyoruz.

AÇILIM YAPTIK: Devlet bölgedeki Kürt kardeşlerimizin konularıyla ilgili çok açılım yaptı fakat bu terör örgütü bunları gölgelemek için elinden geleni yaptı çünkü işler düzelirse onlara ekmek kalmıyor, piyasası tükeniyor, onun için ilk fırsatta yapılanları gölgelemek için insanlara korku ve dehşet salmayı ihmal etmiyorlar.

Haberin Devamı

HDP İLE SORUNUMUZ YOK: Bizim HDP ile sorunumuz yok, terörle sorunumuz var. Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok. HDP siyaset yapacaksa, Türkiye meselelerini takip edecekse, açık ve net şekilde PKK terör örgütünün karşısında durmalıdır. Bunu yapmadığı müddetçe Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz.

Dünyadaki 10 büyük projeden 6’sı bizde: Kazanımlarımızı kaybettirmeye kimsenin hakkı yok, buna yüce milletimiz asla müsaade etmez. Onlar ancak Ak Parti’nin yaptığı işlere taş koymuşlardır. Onlara rağmen Ak Parti bu işleri yaptı. Ak Parti’nin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Dünyada son 10 yılda 10 büyük proje yapıldı. Bu 10 büyük projenin 6 tanesini Türkiye yaptı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, İstanbul-Ankara hızlı treni, dünyanın en büyük havalimanı, Marmaray, Avrasya geçidi, Kanal İstanbul, Çanakkale 1915 köprüsü. Bu projeleri yapan ekiptir Ak parti. Bir de yıkım ekibi var. Bunlar bu seçim yapım ekibiyle yıkım ekibi arasında geçecek. Yapım ekibini siz biliyorsunuz.