Cadde 'Artık beklemekten de sıkıldım'

'Artık beklemekten de sıkıldım'

16.02.2019 - 09:04 | Son Güncellenme:

Linet, önceki akşam Cahide Müzikol'de sahne aldı. Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti ile göz dolduran şarkıcı, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Artık beklemekten de sıkıldım

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan Linet, "Beni bekleyen sevgililerimle birlikte olacağım, güzel bir gece olacak" dedi.
Elindeki kesik dikkat çeken şarkıcı, "Mutfakta yemek yaparken kaza oldu, biraz kesildi" dedi. İki yıldır hayatında kimseyi almayan Linet, "Sormayın arkadaşlar, yarası olan gocunur. Birlikte olabileceğim bir insan daha karşıma çıkmadı, bu durumu kendi içimde yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"TAŞLA DUYGU İFADE EDİLMEZ"
Parmağındaki tektaşın sorulması üzerine Linet, "Evlilik parmağıma taktığım için herkes soruyor, solak olduğum için takıyorum. Kalbimiz taştan değil, taşla bir duygu ifade edemeyiz. Dekor olarak taktım, artık beklemekten de sıkıldım" cevabını verdi.
Sanat camiasındaki evlilikler hakkında konuşan şarkıcı, "Her gün olanları gördükçe daha da inanmamaya başladım, etrafımızda sürekli kaos, tahamülsüzlük, saygısızlık ve sabırsızlık var. Bu şartlarda çok zor" dedi.

"BENİ TAMAMLAYACAK KİMSE YOK, BEN TAMAMIM'
İlişkide en önemli şeyin birbirini tamamlamak olduğunu belirten Linet, "Her şeye sevgiyle bakmak lazım, egomuzu tatmin etmek için çaba sarf etmemek lazım. Ben başta işim olmak üzere, hiçbir şeyi kullanmadım. Kendisini sevmeyen insan, kimseyi sevemez" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Aşk hayatında nasıl bir kriter aradığı sorusunu şarkıcı, "Beni tamamlayacak ruh ikizi falan, bunlar boş işler. Ben zaten tamamım, önemli olan birbirini anlamak ve değer vermek. Bekarlığa alışınca birisini hayatına sokmak zor ama her şey kısmet" şeklinde yanıtladı.