Oyun Dunyasi Artık Tabletlerde de MOBA Oynayabilirsiniz

Artık Tabletlerde de MOBA Oynayabilirsiniz

28.05.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Vainglory, MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyun türünü heyecanından hiçbir şey kaybetmeden dokunmatik ekranlara taşıdı. Oyuncuların her an her yerde, alışmış oldukları MOBA deneyimini yaşayabilecekleri Vainglory’de, tarzınıza uygun kahramanı seçerek gerçek oyunculara meydan okuyabilirsiniz. Aralarında Suikastçı, Büyücü, Koruyucu ve Keskin Nişancı gibi sınıfların yer aldığı 20’den fazla kahramanı seçebilirsiniz. Bunlardan […]

Artık Tabletlerde de MOBA Oynayabilirsiniz

Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Vainglory, MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyun türünü heyecanından hiçbir şey kaybetmeden dokunmatik ekranlara taşıdı. Oyuncuların her an her yerde, alışmış oldukları MOBA deneyimini yaşayabilecekleri Vainglory’de, tarzınıza uygun kahramanı seçerek gerçek oyunculara meydan okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aralarında Suikastçı, Büyücü, Koruyucu ve Keskin Nişancı gibi sınıfların yer aldığı 20’den fazla kahramanı seçebilirsiniz. Bunlardan 6 tanesi ile ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunda amaç, takım arkadaşlarınızla kendi üssünüzü savunurken düşman üssünü yok etmek. Bu uğurda, karşınıza çıkan düşman yaratıkları ve düşman kahramanlarını alt etmeniz gerekecek.

Mobil platformda görebileceğiniz en başarılı görsel detaylar bütününden birine sahip olan Vainglory, E.V.I.L. motorunun yardımıyla yüksek detaylı haritası, karakterleri ve aksiyonu saniyede 60 kare oranıyla ekranlara akıcı olarak ulaştırıyor ve 30ms altı tepkime süresiyle mücadeleyi anbean parmaklarınızın ucunda hissettiriyor.

Son dönemde Super Evil Megacorp firması, Twitch ile anlaşma yaparak e-sporu da es geçmiyor. Yakın zamandaki etkinlikler ise 3-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Kuzey Amerika Şampiyonası ve 10-12 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası olacak. Türk takımı 4Justice de ülkemizi bu şampiyonada temsil edecek.

Haberin Devamı

Vainglory ile uyumlu mobil cihazlar:

iOS

  • iPad 2 ve üzeri
  • iPhone 5 ve üzeri
  • iOS 6.1 ve üzerini gerektirir

Android

  • 2GB veya daha fazla RAM’e sahip üst düzey Android cihazlar
  • Android 4.4.2 Kitkat veya daha yenisi gereklidir.