Artvin Artvin Valisi Doğanay'ın Muhtarları Kabulü

Artvin Valisi Doğanay'ın Muhtarları Kabulü

20.07.2017 - 17:41 | Son Güncellenme:

.

Artvin Valisi Doğanayın Muhtarları Kabulü

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, Borçka ilçesine bağlı bir grup muhtarla makamında görüştü.

Haberin Devamı

Vali Doğanay, ilçeye bağlı Kaynarca Köyü Muhtarı Hikmet Öztürk, Arkaköy Muhtarı Hayrettin Genç, İbrikli Köyü Muhtarı Temel Yalçınkaya ile Adagül Muhtarı Celil Cahit Özder'i makamında kabul ederek, isteklerini dinledi.

Doğanay, burada yaptığı konuşmada, muhtarların toplumun seçimle millete, devlete hizmet etmesi için görev verdiği en akil ve hatırlı insanlar olduğunu söyledi.

Muhtarların devlete ve millete karşı sorumlulukları olduğunu belirten Doğanay, şöyle devam etti:

"İlimiz zor olduğu kadar güzel bir coğrafi yapıya sahip. Bu zor ve engebeli coğrafyada özellikle KÖYDES projeleri kapsamında köylerimize ve kırsal yerleşim yerlerimize büyük alt yapı hizmetleri sunuldu. Artvin, Türkiye’de KÖYDES projesinden en çok kaynak aktarıla illerin arasında geliyor. Son 15 yılda köylerimiz KÖYDES projesiyle hayat buldu. Bu projeler köylülerimizin yaşam kalitesini ve refah seviyesi artmasına katkı sağladı. İlimizde yolu ve içme suyu olmayan köyümüz çok şükür kalmadı."

Haberin Devamı

Vali Doğanay, ziyarette hazır bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı'ya muhtarların taleblerini değerlendirip, hızla çalışma başlatması talimatı verdi.