Ankara Arzum Ürünleri Kış Mevsimine Sağlık Vadediyor

Arzum Ürünleri Kış Mevsimine Sağlık Vadediyor

12.10.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Arzum, Freshmix, Meyvix ve Shake'N Take ürünleri ile kış aylarında meyve ve sebzelerin suyunu kolayca sıkma ve besin değerini koruyarak sağlıklı içecek elde etme imkanı sağlıyor

Arzum Ürünleri Kış Mevsimine Sağlık Vadediyor

İSTANBUL (AA) - Arzum, sunduğu farklı özellikteki ürünleriyle yaklaşan kış mevsiminde istenilen meyve ve sebzelerin suyunu kolayca elde etme imkanı tanıyor.

Haberin Devamı

Şirket açıklamasına göre, Arzum, Freshmix, Meyvix ve Shake'N Take ürünleri ile içecekleri her an pratik bir şekilde hazırlayabilme fırsatı sunuyor.

Sporcu içeceğinden bol vitaminli meyve sebze sularına kadar birçok içeceği tek tuş ile hızlı bir şekilde hazırlayabilen Arzum Shake'N Take; kolay kullanımı, taşınabilir iki farklı boydaki haznesi ve ergonomik tasarımıyla dikkati çekiyor.

Arzum Freshmix ise Slow Juicer adı verilen düşük hızda sıkma teknolojisi sayesinde sıkım esnasında herhangi bir ısı ortaya çıkarmadığı için besinlerin oksitlenmesini önlüyor.

Arzum Meyvix Katı Meyve Sıkacağı, geniş yiyecek kanalı sayesinde meyve ve sebzeleri bütün halinde haznesine alabiliyor. Çıkarılabilir 2 litre geniş posa haznesi ve 1,5 litre kapasiteli sürahisi bulunan Arzum Meyvix, paslanmaz çelik filtresi, parçalayıcısı ve süzgeciyle uzun ömürlü kullanım sağlıyor.