İzmir Asev Orkestrasından Unutulmaz Konser

Asev Orkestrasından Unutulmaz Konser

09.05.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

.

Asev Orkestrasından Unutulmaz Konser

Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Orkestrası, Parkta, Sokakta, Sanat Aliağa’da etkinlikleri kapsamında Aliağalılara bir konser verdi.
Aliağa Belediyesinin eylül ayına kadar sürdüreceği kültür sanat faaliyetleri kapsamında, Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanında sahne alan ASEV Orkestrası, müzikseverlere unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı. Yaklaşık iki saat süren konserde, davulda Alper Pekşen, klavyede Ali Yıldırım, basgitarda Murat Kosacı, kemanda Samet Kayhan, klasik gitarda Murat Türüoğlu, elektrogitarda Tuğrul Çimen, bağlamada Onur Haskan, vokalde Hande Ülker Şen ile Onur Yılmaz sahne aldı. Aliağa Belediyesinin öncülüğünde kurulan orkestra, seslendirdikleri farklı türden parçalar ile gönülleri fethetti. Aliağalıları söyledikleri hareketli şarkılar ile coşturan orkestra dinleyenlere kimi zaman duygusal anlar yaşattı.
ASEV Orkestrasının Aliağa Belediyesinin bünyesinde yeni bir orkestra olduğunu belirten ASEV Şan Eğitmeni hande Ülker Şen, “Aliağa’da yaşayan müzisyenler olarak bu orkestranın kuruluşuna öncülük ettiğimiz için çok mutlu olduk. Müzik dolu çok güzel bir gece oldu. Bu konserlerin devamı gelecek. Müziksever Aliağalıları her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sahnede ayırt etmeksizin her türden müziği icra etmeye çalışıyoruz. Bütün tarzlara yer vermeye gayret ediyoruz. İnsanları eğlendirmeye güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bu orkestranın kurulmasında emeği geçen başta Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
ASEV Orkestrasının, 8-12 ve 16 Mayıs tarihlerinde saat 21.00’den itibaren Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanında sahne almaya devam edeceği belirtildi.