Adana Asfk'de Bozan Dönemi

Asfk'de Bozan Dönemi

28.09.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

.

Asfkde Bozan Dönemi

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda Ahmet Bozan 288 oyla ASFK başkanı oldu.
ASFK 14. Olağan Kongresi Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Kongrede konuşan başkan adayı Ahmet Bozan, ASFK’nin şuan ki durumundan üzerine katarak bir yol izleyeceklerini belirterek, “İlk günden bu yana konuştuğumuz gibi arkadaşlarımızla birlikte biz olacağız dedik iri olacağız dedik. İnşallah ‘daha güçlü bir ASKF, daha güçlü bir amatör camia’ dedik. Bu uğurda yola çıktık. Sizlerin kapısını çaldığımızda sorunlarının büyük olduğunu gördük. Ve bu konuyla ilgili elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olacağımızı hepinize anlattık. İstişarede bulunduk. İnşallah yeni dönemde eğer sizlerde uygun görür ve bu düşüncede olursanız ‘amatör değişim başladı’ diyerek bizleri ve arkadaşlarımızı onurlandırırsınız” dedi.
Mevcut başkan Ali Gülleri ise ASFK’nın kurucu üyesi olduğunu 10 dönemdir ve 24 yıldır genel başkanlık görevini yürüttüğünü belirterek, “31 yıldır federasyona hizmet vermek elbette ki beni sevindiriyor. Prensiplerim herkese iyi davranmak, iyi hizmet vermek, işleri çözmektir. Ahmet Bozan kardeşimle ikimiz adayız. Kazanan Adana olacak. O kazanmış ben kazanmışım hiç önemli değil benim için. Adana’nın kazanmış olması elbette ki beni sevindiriyor” ifadelerini kullandı.
Gülleri, kendisi hakkında yapılan kulislerden haberdar olduğunu söyleyerek, “Sağda solda hakkımda ‘yaşlandı artık bıraksın’ gibi birçok şeyler yazıldı sosyal medyada. Elbette ki herkesin demokratik hakkı var ve bunu kullanacak ama terbiyesiz olmayacak, o terbiyesizleri kınıyorum. Ayıplıyorum onları” diyerek sitem etti.
Kongre sonunda 24 yıldır aralıksız görev yapan Ali Gülleri 187 oyla başkanlığı kaybederek yerini Ahmet Bozan’a kaptırdı.
ASFK’nın yeni yönetimi ise şu şekilde;
“Başkan Ahmet Bozan, Genel Sekreter Ercan Atalay, Bilal Taşdurmazlı, Mehmet Ali Bozkır, Tufan Boydağ, Metin Eker, Hüseyin Can, İbrahim Tüten, Engin Ulun, Hüseyin Arat, Talat Özyürek.”