Editörün Seçtikleri Aşıklar Markafoni’de buluşuyor

Aşıklar Markafoni’de buluşuyor

28.01.2015 - 16:30 | Son Güncellenme:

Markafoni, 28 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında satışa sunduğu “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç” ürünleriyle tüm aşıkların başını döndürecek.

Aşıklar Markafoni’de buluşuyor


Markafoni.com, ilişki kategorisine göre hediye alternatifleri sunduğu kampanyası “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç” ile, Sevgililer Günü’nde verilebilecek en özel armağanları müşterileriyle buluşturuyor. Kaçırılmaması gereken bu özel kampanya 28 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında Markafoni.com’da aşıkları bekliyor.

Sevdiğinize anlamlı bir armağan almanın yolu, önce ilişkinizi ve nasıl bir hediye almak istediğinizi tanımlamaktan geçiyor. Uzun süredir mi birliktesiniz, yoksa yola yeni mi çıktınız? Az masraflı ama dikkat çekici bir hediye mi almak istiyorsunuz? Yoksa alacağınız baş döndürücü hediyeyle kavgasız bir dönemi garantilemek hedefinde misiniz? Tüm sorular, Markafoni.com’un bu muhteşem kampanyasında yanıt buluyor.

Stilini önemseyen sevgililer için şık tasarımlar ve aksesuarların bulunduğu “İlişkini Tanımla, Hediyeni Seç”te, etkileyici esanslara sahip parfümler de yer alıyor. Bu renkli kampanyayı kaçırmamak için hemen Markafoni.com’u ziyaret edin.

Yazarlar