Cadde Aşk iddiası sonrası Müge Boz'un telefonu susmuyor!

Aşk iddiası sonrası Müge Boz'un telefonu susmuyor!

18.07.2017 - 08:58 | Son Güncellenme:

Brezilyalı model Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın eski sevgilileri, genç yazar sayesinde gündeme geldi.

Aşk iddiası sonrası Müge Bozun telefonu susmuyor

Sözcü'nün haberine göre; Metin Hara, verdiği röportajda, "Daha önce Aslı Tandoğan, Ekin Türkmen ve Müge Boz'la flörtlerim oldu” demişti.Bu sözler kadınların tepkisini çekmişti. Ancak söz konusu polemik bazı isimlerin işine yaramış görünüyor. Bunun en büyük örneği ise uzun süredir yeni bir işle görmediğimiz Müge Boz.

Haberin Devamı

Ekranda çok sayıda dizi projesi olmasına rağmen bunların kadrosunda yer alamayan güzel oyuncu, son günlerde sürekli aranmasıyla ilgili çevresine dert yanmış.

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ

Kulislerde konuşulan iddialara göre;Müge Boz, Metin Hara-Adriana Lima aşkı gündeme gelmeden önce hiç telefonunun çalmadığını ve bu aşk iddiasından sonra telefonunun susmadığını söyleyip konudan rahatsız olduğunu dile getiriyormuş.

ESKİ SEVGİLİ KIYAĞI!

En son ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol alan, sonrasında hiçbir projede yer alamayan Müge Boz, son dönemde sadece reklam çekimleriyle adından söz ettiriyor. "Belki bu rüzgar, genç oyuncunun da işine yarayacak ve Boz, yeniden ekranlarda boy gösterecek" yorumları yapılıyor.

Haberin Devamı

Öte ayndan Müge Boz’un, eski sevgilisi Metin Hara ile samimi fotoğrafını sosyal medya hesabından silmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.