Gündem Aşk Laftan Anlamaz 12. bölüm fragmanında romantik anlar!

Aşk Laftan Anlamaz 12. bölüm fragmanında romantik anlar!

27.09.2016 - 08:07 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ve Murat arasında romantik anlar yaşanacak. Aşk Laftan Anlamaz aşk dolu sahneleri ile Çarşamba Show Tv ekranında...

Aşk Laftan Anlamaz 12. bölüm fragmanında romantik anlar

Yapımcılığı Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Demet Gül gibi ekranların sevilen isimleri yer alıyor. Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı ile 28 Eylül Çarşamba saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında romantik anların yanı sıra eğlenceli anlar da yaşanıyor. İzleyenleri ekrana kilitleyecek olan Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında yaşanan kıskançlık krizi devam ediyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Takipçileriyle 11'inci randevusna çıkan Aşk Laftan Anlamaz'da olaylar şöyle gelişti: Aslı ve İpek, Hayat’a öğrendiklerini anlatırlar: Didem’in hamileliği yalandır. Fakat hiçbir kanıt bulamadan Didem sahte bir düşük yapmıştır. Kızlar işin peşini bırakmasalar da sonuç nafiledir. Her şey normale döndükten sonra Hayat, Murat’ı kıskandırmaya çalışır. Kızlar ve Tuval de bu oyuna dahil olurlar.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 12. BÖÜM FRAGMANI

Hayat giderek dozu arttırır ve şans vermek istediği biri olduğunu söyler. Bunu kızlara anlattığında sahte sevgili için en uygun adayın İbrahim olduğuna karar verirler. Aslı’nın da yardımlarıyla İbrahim, Sarte’de işe başlar. Kerem, İpek’le olan bir aylık deneme süresinin sonuna gelmiştir. Bu heyecan yüzünden çıldırmak üzeredir. Aslı’dan yardım ister. Derya, Didem’le olan işbirliğine devam eder. Hatta onu evinde ağırlar. Sarte’ye ve Murat’ın hayatına geri döndürmek için plan yapar. Hayat’ın da peşine düşerler...

Yazarlar