Gündem Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölümde Murat ve Hayat arasında romantik anlar!

Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölümde Murat ve Hayat arasında romantik anlar!

01.10.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat arasında romantik anlar izleyenleri ekrana kilitleyecek. Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölüm ile Çarşamba günü ekrana gelecek.

Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölümde Murat ve Hayat arasında romantik anlar

Show Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında samimi anlar yaşanacak. Burak Hayat'ın ne kadar özel olduğunu Aşk Laftan Anlamaz 13. bölümde Hayat'a kanıtlayacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Bi Yapım'ın yönetmenliğini Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta izleyenleri romantizm dolu anların yanı sıra eğlenceli dakikalar da bekliyor olacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 13. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Takipçileriyle 11'inci randevusna çıkan Aşk Laftan Anlamaz'da olaylar şöyle gelişti: Aslı ve İpek, Hayat’a öğrendiklerini anlatırlar: Didem’in hamileliği yalandır. Fakat hiçbir kanıt bulamadan Didem sahte bir düşük yapmıştır. Kızlar işin peşini bırakmasalar da sonuç nafiledir. Her şey normale döndükten sonra Hayat, Murat’ı kıskandırmaya çalışır. Kızlar ve Tuval de bu oyuna dahil olurlar.

Haberin Devamı

Hayat giderek dozu arttırır ve şans vermek istediği biri olduğunu söyler. Bunu kızlara anlattığında sahte sevgili için en uygun adayın İbrahim olduğuna karar verirler. Aslı’nın da yardımlarıyla İbrahim, Sarte’de işe başlar. Kerem, İpek’le olan bir aylık deneme süresinin sonuna gelmiştir. Bu heyecan yüzünden çıldırmak üzeredir. Aslı’dan yardım ister. Derya, Didem’le olan işbirliğine devam eder. Hatta onu evinde ağırlar. Sarte’ye ve Murat’ın hayatına geri döndürmek için plan yapar. Hayat’ın da peşine düşerler...