Gündem Aşk Laftan Anlamaz 22. bölümüyle nefesleri kesti!

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölümüyle nefesleri kesti!

09.12.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Cumartesi akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat ayrılma kararı alır. Murat yaptıklarının farkına varır ve Hayat'ı geri kazanmaya çalışır. Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm Hayat ve Murat ayrıldı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölümüyle nefesleri kesti

Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölümüyle nefesleri kesti. Ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenlerden tam not alan Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat, Murat'ın annesinin ölüm döşeğinde olduğunu duyunca apar topar hastaneye koşar. Kocasına destek olmak isteyen Hayat soluğu hastanede alır. Yaşanan tartışmanın ardından Hayat ve Murat ayrılık kararı alır. Hayat'a zor günler yaşatan Murat hatasını anlar ve kendisini affettirmek için mücadele eder. Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümüyle 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geldi.

Haberin Devamı

AŞKLAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 21. bölümünde; Murat’ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat’ı sorumlu tutup bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte’deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat’ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık. Tüm bunlar olurken İpek ve Kerem arasındaki gelişme, Haşmet’in büyük sürpriziyle iyice renklenir. Murat’a gelen telefon ise başka olayların fitilini ateşleyecektir.