Gündem Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında sürpriz ayrılık kararı!

Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında sürpriz ayrılık kararı!

07.12.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat arasında gerilim tırmanıyor. ayrılık kararı alan çift bunu uygulayacak mı? Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana geliyor.

Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında sürpriz ayrılık kararı

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme aldığı Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde, Hayat ve Murat arasında yaşanan gerilim tırmanıyor ve ayrılık sinyalleri veriliyor. Öte yandan Murat'ın annesi yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı, dizi kadrosunda Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper'in yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölümü ile 10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında sular durulmnuyor. Gergin anların giderek arttığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat ayrılma kararı alıyor. Annesi yaşam mücadelesi veren Murat zor günler geçiriyor. Peki Aşk Laftan Anlamaz'da Murat'ın annesi yaşayacak mı?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk Laftan Anlamaz”ın 21. bölümünde; Murat’ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat’ı sorumlu tutup bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir.

Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte’deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat’ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık. Tüm bunlar olurken İpek ve Kerem arasındaki gelişme, Haşmet’in büyük sürpriziyle iyice renklenir. Murat’a gelen telefon ise başka olayların fitilini ateşleyecektir.