Gündem Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.12.2016 - 10:07 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ve Murat arasında yaşanan bir dargın bir barışık sahneler izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Aşk Laftan Anlamaz 24. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Aşk Laftan Anlamaz 23. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 24. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi son bölümü ile 17 Aralık 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de ekrana geldi.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ>>>



AŞK LAFTAN ANLAMAZ 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde, Murat’ın Hayat için hazırladığı sürprizli gecenin sabahı iki aşığın ilişkilerinde yepyeni bir dönemin de başlangıcı olur. Hayat o güne kadar ona acı çektiren Murat’tan bu kez kendi yöntemleriyle intikam almak isterken yine aşkın ağına düşmekten kurtulamaz. Karlar bir kez daha onların aşkının üzerine yağacaktır.

Haşmet ve Azime bu yuvayı kurtarmak için planlar yaparken, Murat’ın öğrendiği gerçek iki aile arasındaki ilişkilerin başka bir boyuta geçmesine sebep olur.

Yeni işbirlikleri, yeni planlar, yeni kararlar arasında değişmeyen tek şey vardır. Murat ve Hayat’ın öfke, gurur ve tutku arasında gidip gelen kocaman aşkı...

Dizi kadrosunda Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper gibi isimler yer alıyor...