Gündem Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi!

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi!

30.06.2016 - 10:10 | Son Güncellenme:

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz, ekranlara gelen 3. son bölümüyle adeta seyircileri ekran başın kilitledi. Çarşamba akşamı ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz, Murat ve Hayat'ın romantik sahneleriyle nefes kesen bir bölüm yaşattı. Murat Hayat'ı ikna edebilecek mi? İşte Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm detaylarıyla haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi

Ekranların romantik ve bir o kadar eğlenceli dizisi Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm ile ekranlara geldi. Show Tv'nin büyük bir beğeni ile izlenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 3.bölümünde neler yaşandı? Yapımını, Bi Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Bahadır İnce'nin oturduğu gençlik romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde heyecan doruktaydı.İşte Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3.BÖLÜM İZLE

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3.BÖLÜMÜNDE;

“Aşk Laftan Anlamaz”ın üçüncü bölümünde; Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar.

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi


Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder. Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler.

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi


Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir?

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi

Haberin Devamı


AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat Sarsılmaz
Oğuzhan Karbi: Doruk
Merve Çağıran: İpek
Özcan Tekdemir: Aslı
Demet Gül: Tuval
Tuğçe Karabacak: Didem
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu Kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gökçe Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime

BURAK DENİZ KİMDİR?

Aşk Laftan Anlamaz 3. son bölüm ile ekranlara geldi

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.
2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır