Gündem Aşk Laftan Anlamaz

Aşk Laftan Anlamaz

12.05.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Haziran ayında Show Tv'de başlayacak olan Aşk Laftan Anlamaz dizisi oyuncuları, yayın tarihi ve kanalı nedir? Hande Erçel'in yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz hakkında işte detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı yapımcılığını; Bi Yapım'ın, Yönetmenliğini ise Bahadır İnce'nin üstlendiği yapımın kadrosuna 'Ulan İstanbul' ile tanınan Demet Gül ve son olarak 'Hatırla Gönül'de rol alan Özcan Tekdemir dahil oldu. Gül dizide şen şakrak tuval karakterine, Tekdemir ise Hayat'ın (Erçel) ev arkadaşı olan Aslı'ya hayat verecek. Aşk Laftan Anlamaz'ın Haziran ayından itibaren Show Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz konusu

Bi Yapım'ın yeni projesi olan ve merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Derhane Üniversitede fiminde, Hayat Ağacı ve Güneşin Kızları dizisinde rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton Of The World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1. olmuştur ve ülkemizi temsiz etmiştir.

Haberin Devamı

Burak Deniz kimdir?

20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Burak Deniz, ilk, orta ve lise eğitimi sonrasında üniversite eğitimini de İstanbul’da almıştır. Halen aktif yaşamına İstanbul’da devam etmekle birlikte dizi ve oyunculuk konusunda çeşitli projelerde de yer almaktadır. Kariyerine ilk olarak 2011 yılında Kolej Günlüğü isimli yapım ile adım atan Deniz, bu projede öne çıkan isimlerden birisi olmuştur.

2013 tarihinde Kaçak dizisi ile ekranlara dönüş yapan başarılı oyuncu bu dizide Burak Topçuoğlu isimli karaktere hayat vermiştir. 2014 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve 2015 yılında final yapan Medcezir dizisinde ise canlandırdığı Aras karakteri ile geniş bir kitleye ulaşmıştır.