Cadde Aşk olunca çocuklar benzer

Aşk olunca çocuklar benzer

22.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mustafa Sandal, Yaman ve Yavuz’un kendisine benzemesine, “Eşler birbirini çok sevince, çocukların benzemesi doğal” diyerek iki ay önce boşandığı Emina Jahovic’e gönderme yaptı.

Aşk olunca çocuklar benzer

‘Reset’ şarkısıyla listelerin üst sıralarında yer alan Mustafa Sandal, Onedio’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Şarkıcı, “Müzik sektöründe 90’lı yıllarda olup, şimdi olmayan ne?” sorusuna, “Her şeyden önce bilgi vardı. Albümlerimizi alanlar, içindeki tüm yazıları okuyorlardı. Hayat hızlı yaşanmayıp, bu kadar çabuk tüketilmiyordu. Bir akşam evde Mirkelam’ın klibinde koştuğu, ‘Her Gece’ şarkısını dinledim. Şarkının sound ve kendisi çok güzeldi. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen parçanın aranjesini yapan İskender Paydaş’ın stüdyosuna gidip, ‘nasıl yaptığını’ sordum. O motivasyonla, ‘Araba’ şarkısını yazdım. Müzik aşkı o dönem yoğun yaşanıyordu. Bir de popülerlik değil her şey müzik için yapılıyordu” cevabını verdi. Çocukları Yaman ve Yavuz’un kendisine benzemesine Sandal, “Eşler birbirini çok sevince, çocukların anne-babaya benzemesi doğal. Sevgi ve aşk miktarı çok olunca benzerlik artıyor” diyerek boşandığı eşi Emina Jahociv’e gönderme yaptı.

Haberin Devamı

‘Reset’leme formülü

Çocuklarının, meslektaşları Eypio ve Alper’i sevdiğini söyleyen şarkıcı, “Onlar daha sanatçıdan ziyade, şarkılara takılma yaşındalar. Bir önceki, ‘Aşk Kovulmaz’ şarkısına takılmadılar. O parçanın varlığından bile haberleri yok. Ama, ‘Reset’i günde 50 defa dinliyorlar” diye konuştu. “Eski sevgiliyi nasıl reset atacağız” sözlerine, “Bir yerde düğmesi vardır. Bul bas, resetlenir” dedi.