Gündem Aşk ve Mavi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

28.04.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinin 25. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. İlgiyle izlenen dizi Aşk ve Mavi'nin 26. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. 5 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan Aşk ve Mavi'de Ömer, Fatma'nın karnındaki çocuğu kabul ediyor.

Aşk ve Mavi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Aşk ve Mavi 25. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek. Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümünde Fatma'nın Cemal'den hamile olduğu konuşuldu. İsmet'i evlatlıktan red edebileceğini dile getiren Refika hanım, Fatma'yı tehdit etti.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 25. SON BÖLÜM

Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Hasibe, Fatma'nın Cemal'den hamile kaldığını öğrenir. Bu durumu konaktakilerden saklamak ister ama Birgül, Fatma'nın hamile olabileceğini çoktan Refika'ya söylemiştir. Pembe, konağın hanımı havalarıyla Göreçkiler'e kök söktürür.

AŞK VE MAVİ 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Emrah - Ali

Ürgüp'ün büyük ailelerinden Göreçkilerin ortanca oğlu. Abisinin işlediği cinayeti üstlenip, onun yerine hapis yatacak kadar fedakar, yürekli bir adam... Hapiste mektuplaştığı Mavi'ye aşık olur. Ona olan sevdası öyle büyüktür ki ölüm Mavi'nin elinden gelecek olsa bile razıdır. Celladına aşık olan Ali, bile bile onunla evlenir.

Burcu Kıratlı - Mavi

Güzel, hırçın ve bir o kadar da naif. Çok sevdiği abisini gencecikken kaybetmiş. Yetmezmiş gibi aile onurlarının da ayakalr altına alındığını görmek. Şimdi Mavi'nin amacı hem intikamını hem de yerlerde sürüklenen onurlarının hıncını almak. Bu yüzden abisinin katiliyle evlenecek kadar gözü kara. Ama büyük düşmanına aşık olmak Mavi'nin planlarını bozacak.