Gündem Aşk ve Mavi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

13.10.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi 36. son bölüm ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. ATV'de Cuma akşamları severek izlenen dizisi Aşk ve Mavi'de Ali, Ayhan'ın ölümüne neden olduğunu düşünerek polise teslim olmayı düşünür. Cemal'in ise kardeşini ikinci kez kaybetmeye niyeti yoktur. Aşk ve Mavi 37. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aşk ve Mavi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Aşk ve Mavi 36. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle takip edilen Aşk ve Mavi 36. bölümde Ali, Ayhan'ın ölümüne sebep olduğunu düşünerek polise teslim olmak ister. Ama Cemal buna izin vermez. Aşk ve Mavi ekrana gelen nefes kesen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Aşk ve Mavi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ali, Ayhan'ın ölümüne neden olduğunu düşünerek polise teslim olmak isterken Cemal, bu işten sıyrılmanın yollarını düşünmektedir. Ali'yi sarhoş edip Ayhan'ın cesedini ıssız bir ormana gömer.

Hasibe, kiracısı Servet'i evden çıkarmak istemektedir. Bu konuda İsmet'ten yardım ister. İsmet, Servet'in evinin altında define olduğu yalanını mahalleye yayar. Cemal, delilleri ortadan kaldırıp, bu işten sıyrıldıklarını düşünse de Ayhan'ın cesedi bulunur.

AŞK VE MAVİ DİZİ KONUSU

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir.

Haberin Devamı

Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır..