Gündem Aşk ve Mavi 75. bölüm fragmanı! Keremcem Aşk ve Mavi'ye katıldı - Keremcem kimdir?

Aşk ve Mavi 75. bölüm fragmanı! Keremcem Aşk ve Mavi'ye katıldı - Keremcem kimdir?

23.10.2018 - 11:41 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi 75. bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümü izleyenleri şok edecek. Aşk ve Mavi dizisine Keremcem'in katılmasıyla heyecan artarken, Ali rolünü canlandıran Emrah'ın diziye veda etmesi hayranlarını üzdü. İşte Aşk ve Mavi 75. yeni bölümden heyecan dolu anlar...

Aşk ve Mavi 75. bölüm fragmanı Keremcem Aşk ve Maviye katıldı - Keremcem kimdir

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Aşk ve Mavi yeni bölümünde heyecan dorukta. Aşk Ve Mavi'ye katılan KAremcem hakkında ise meraklı arayış sürüyor. İşte Aşk ve Mavi dizisinde boy gösterece olan Keremcem hakkında merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 75. BÖLÜM FRAGMANI

KEREMCEM KİMDİR?

Kerem Cem Dürük, ya da sahne adıyla Keremcem (d. 28 Aralık 1977; Milas, Muğla) Türk şarkıcı ve oyuncu.

Kariyeri

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı.

2001 - 2005 arası

Daha sonra üniversite yıllarında tanıştığı arkadaşı Yunus Adak’la beste çalışmalarına devam etti. 2001’de Yonca Evcimik’in teşvikiyle İstanbul’a geldi. Yine onun vasıtasıyla 2004’te Aykut Gürel’le çalışmaya başladı. 2004’te ilk albümü Eylül, İrem Records etiketiyle piyasaya çıktı. “Nerelere Gideyim”, “Pardesü”, “Ağlayalım Beraber” ve “Aşk Oyunu” gibi sevilen şarkılarını içeren bu albüm ona “Popsav” ve “Altın Kelebek”ten “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödüllerini getirdi.

Haberin Devamı

Aynı sene TRT’de yayınlanan TV filmi “Kerem İle Aslı”nın “Kerem”i oldu. 2005 senesinde onu daha büyük kitlelere tanıtan Aşk Oyunu dizisinde Sarp adlı karakteri canlandırdı. Aynı sene Seden Gürel’le düet albümleri Maia'yı çıkarttılar. Sezen Aksu ve Özdemir Erdoğan’ın sevilen şarkısı “Küçük Bir Aşk Masalı"nı yeniden yorumladılar.

Aşk ve Mavi 75. bölüm fragmanı Keremcem Aşk ve Maviye katıldı - Keremcem kimdir

2006 - günümüz

2006’da Haldun Dormen yönetimindeki “Broadway’den İstanbul’a” isimli müzikal projede “Notre Damme de Paris”, “Grease”, “Hisseli Harikalar” ve “Lüküs Hayat” müzikalleri’nden şarkılar söyledi. Aynı sene 2. solo albümü “Aşk Bitti”yi çıkardı. “Aşk Bitti”, “Aman Aman”, “Kalenin Fethi” bu albümde en sevilen şarkılar oldu. Müzikalde seslendirdiği “Birlikte” isimli şarkısı da bu albümde yer aldı.

“Aşk Bitti” albümü ile “Kral Müzik Ödülleri”nde “En İyi Erkek Sanatçı” seçildi. Bir Walt Disney yapımı olan High School Musical 2 filminin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi ve bu albümden “İçimdeki Müzik Sensin” video klibi Almanya, ABD ve birçok ülkede gösterildi.

Haberin Devamı

Çirkin Ördek Yavrusu isimli animasyon filminde bir ördeği seslendirmesi, bu alandaki ilk deneyimiydi.

2007’de “İki Yabancı” adlı TV dizisinin “Dr. Cem”i oldu. 2008’de Romanya’dan “İmba” grubuyla “Ateşler İçinde" isminde bir single albüm çıkardı. Aynı sene “Elif” isimli TV dizisinin “Ahmet”i oldu.

“High School Musical 3” sinema filminde ve yakında çıkacak olan soundtrack albümde de yeralacak olan “Senle Olmak İsterim” isimli şarkıyı seslendirdi.

2009 3. solo albüm “Dokun”u yine İrem Records etiketiyle Aykut Gürel prodüktörlüğünde çıkardı. Daha albüm çıkmadan “Kita”yla birlikte seslendirdikleri ve müzik kanallarında uzun süre 1 numarada kalan “Hayallerin Peşinde” isimli video klip, 3D animasyon bir karakterle gerçek görüntünün beraber kullanılması açısından Türkiye’de bir ilk oldu. Albümün 2. klibi “Sana Ferrari Gerekti” isimli şarkıya çekildi.“En İyi Orkestralı Video (Sana Ferrari Gerekti)" gösterilerek 2009'ün en iyi videoları arasında gösterildi. İstanbul, Anadolu, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’da 170’in üzerinde konser verdi.

Haberin Devamı

2009 senesinin Ağustos ayı ortalarında askere gitti. Vatani görevini 323. Kısa Dönem olarak 2010 yılının Ocak ayında tamamladı. Keremcem, gitmeden önce son albümü “Dokun”da yer alan dört ayrı şarkıya klip çekti. “İmtihan” adını taşıyan ve uzun süre listelerdeki yerini koruyan ilk klibin ardından “Son Bir Kez / Ağustos Böcekleri” ile bir kez daha ekranlarda sevenleriyle buluştu. “Yutkunamıyorum” ve “Neden Geldin” isimli şarkılara çekilen diğer iki klip ise yayınlanmaya hazır bir şekilde sıralarını bekliyor. “Yutkunamıyorum” Keremcem askerden döndükten sonra ekranlarla buluştu.

Sanatçı, müzik kariyerini 2011 yılında çıkardığı Hayata albümü ile sürdürmektedir.

Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlendi. 2015 yılında Seda Güven'le yollarını ayırdı.