Gündem Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanı tanıtım - izle

Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanı tanıtım - izle

09.03.2016 - 15:20 | Son Güncellenme:

Fox TV, yeni bir dizi olan Aşk Yalanı Sever ile geliyor. Ekranların takip edilen dizi kanalı Fox Tv de yeni bir dizi daha hayat bulacak. Aşk Yalanı Sever dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanı tanıtım - izle

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Aşk Yalanı Sever dizisi ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Aşk Yalanı Sever dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.Yakında FOX TV başlayacak ve yaza girişte önemli bir dizi olarak düşünülen dizide İsmail Ege Şaşmaz ve Seda Güven başrollerde yer alıyor. Ayrıca İlhan Şeşen,Eren Hacısalihoğulları,Ünal Silver ve Ahmet Kayakesen gibi yıldız isimler başrol oynuyor.

Haberin Devamı

Aşk Yalanı Sever Dizisi Hakkında

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son dileği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz. Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir... Aşk Yalanı Sever yakında FOX'ta!

Aşk Yalanı Sever 1. Bölüm Fragman

İlhan Şeşen Kimdir?

İlhan Şeşen (d. 18 Haziran 1948, Manisa), Türk müzisyen ve oyuncu.

1968 yılında müziğe başlayan sanatçı, 1971 yılında "Kavga" adındaki 45liğini piyasaya sundu. 1983 yılında Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken adlı müzik grubunu kurdu. 2001 yılında ikinci solo albümü olan "Neler Oluyor Bize?"yi yayınladı. Ardından 2003 yılında "Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim?" albümünü çıkardı. Bu albümü yayınladığı dönemde TRT ekranlarında gösterilen Mühürlü Güller dizisinde rol aldı. 2004 yılında ATV ekranlarında gösterilen Aliye dizisinde Feyyaz rolünü canlandırdı. 2005 yılında 4. albümü "Aşk Yalan"ı çıkardı. 2007 yılında Kanal D'de perşembe akşamları gösterilen Annem adlı dizide rol aldı. 2012 yılı Ağustos ayında Star TV'de başlayan Hayatımın Rolü adlı dizide oynamıştır.Leman Sam'ın seslendirdiği "Rüzgar" şarkısının bestesi İlhan Şeşen'e aittir.

Haberin Devamı

İlhan Şeşen Albümleri

Aşk Haklı (1994) (Türker Prodüksiyon)
Neler Oluyor Bize (2001) (DMC)
Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim (2003) (DMC)
Aşk Yalan (2005) (DMC)
İlhan Şeşen (2006) (DMC)
Gel (14 Temmuz 2014) (Aşk Müzik Yapım)
Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]
MîlâT (2015)
Görüş Günü Kadınları (2013)
Hayatımın Rolü
Gönülçelen
Anadolu Kartalları 2011
Annem
Aliye
Mühürlü Güller
Mumya Firarda
Yeditepe İstanbul
Cesur Kuşku
Aşk Üzerine Söylenmemiş Her şey

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

İsmail Ege Şaşmaz 1993 yılında İstanbul ilinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlayan İsmail Ege Şaşmaz Kanal D ekranlarında yayınlanan olan Güneşi Beklerken dizisinde rol aldı. Oyunculuğa reklam filmlerinde rol alarak başlayan yetenekli oyuncu daha öncesinde Eti Kombo reklam filminde rol almıştır.

Haberin Devamı

Seda Güven Kimdir?

Doğum: 11 Haziran 1984 (31 yaşında), İzmir
Boy: 1,66 m
Filmler ve TV şovları: Fatmagül'ün Suçu Ne?, İksir
Ebeveynleri: Oğuz Güven, Serpil Güven