Gündem Aşk Yalanı Sever 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Aşk Yalanı Sever 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

07.04.2016 - 17:01 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Aşk Yalanı Sever 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Aşk Yalanı Sever'de bu hafta neler yaşanacak? Aşk Yalanı Sever 2. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Aşk Yalanı Sever 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

FOX’un merakla beklenen Mia Yapım imzalı yeni dizisi Aşk Yalanı Sever ilk bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Buse Aslan, Eren Hacısalihoğlu, Arif Erkin, Ünal Silver, Zuhal Yalçın gibi isimlerin yer aldığı Aşk Yalanı Sever heyecanla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Yalanı Sever her Pazartesi saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

AŞK YALANI SEVER İLK BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Birbirlerinden nefret etmelerine rağmen yaptıkları kısa süreli anlaşma ikisi içinde makul görünüyordu. Ancak Peri’nin evlere şenlik ailesini ve yaşlı bir adamın mutluluğunun bu anlaşmanın devamına bağlı olduğunu hesaba katmamışlardı. İşte ilk bölümde yaşananlar..

HÜSEYİN KOÇOĞLU'UN SON ARZUSU

Hasta ve yaşlı olan Hüseyin Koçoğlu'nun son arzusu torununun bulunması. Ailenin veliahtı Ferit ise dedesinin son arzusunu yerine getirmek için görevlendiriliyor. Fakat Ferit bu işi kendi yöntemleri ile çözmeye kalkışınca işler karışıyor..

AŞK YALANI SEVER 2. BÖLÜM FRAGMANI

FERİT VE PERİ'NİN KARŞILAŞMASI

Peri ve Ferit'in karşılaşması ise tam bir macera. Ferit'in oteline yerleştirmek için getirdiği Japonlarla düzenlediği oyun Peri'nin eline yüzüne bulaşıyor. Fakat Ferit'in açığını yakalayan Peri bu işi hemen fırsata çeviriyor. Asıl eğlence ise bundan sonra başlıyor. Koçoğlu Oteller Grubunun reklamı için hiç de hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

KAYBOLMUŞ KUZENLER YILLAR SONRA BULUŞUYOR

Tüm gözler Peri'nin üzerinde. Yıllar önce kaybolan torun olarak aileye tanıtılan Peri zorlu bir oyunun içine girer. Asıl sürpriz ise Peri ve Ferit'in ikinci kez karışlaşmasıdır. Gonca'nın sahte torun olarak Peri'yi getirmesi Peri ve Ferit'i bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Birbirleriyle anlaşamayan Peri ve Ferit herkesin gözü önünde istemeden de olsa birbirlerine sarılarak oyunlarını sürdürüyorlar.

HÜSEYİN KOÇOĞLU VE ECE'NİN İLK BULUŞMASI

Gonca'nın Ece diye Peri'yi aileye tanıtmasının sevinci kısa sürüyor. Hüseyin'e gelen son bilgi ise herkesi meraklandırıyor. Dosyalar hazır. Kayıp torun Ece Öztürk'ün bulunduğu haberini veriyorlar. Herkes büyük şok yaşıyor. Gonca, Ferit ve Peri'i bundan sonra neler bekliyor? Yalanları ortaya çıkacak mı? Hüseyin Koçoğlu torunu ile ilgili gerçeği öğrecenek mi?

1. bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Aşk Yalanı Sever dizisi şimdiden herkese keyifli dakikalar yaşattı. 2. bölüm fragmanı ise merakla bekleniyor.

AŞK YALANI SEVER OYUNCULARI

Haberin Devamı

Peri Aslan-Buse Aslan
Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur.

Ferit Koçoğlu-Eren Hacısalihoğlu
Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Hüseyin Koçoğlu-Arif Erkin
Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Nihat Aslan-Ünal Silver
Aslan ailesinin direğidir. Sıcak bir mahallede, babalarından miras kalan orta halli müstakil bir evde kız kardeşi Canan, erkek kardeşi Rafet ve kızı Peri’yle beraber yaşarlar. Mario adını verdikleri köpekleri ise evin vazgeçilmez üyesidir.

Haberin Devamı

Canan Aslan-Zuhal Yalçın
Nihat’ın kardeşi, Rafet’in ablası ve Peri’nin halasıdır. Uzun süre önce eşinden olaylı bir şekilde ayrılan Canan, genç yaşta başına gelenler yüzünden çok evhamlıdır hatta sevdikleri gözünün önünde olmasın, anında başlarına bir şey geldiğini düşünür.

Rafet Aslan-Murat Okay
Nihat’la Canan’ın erkek kardeşi, Peri’nin amcasıdır. En belirgin özelliği hiçbir koşulda yalan söyleyememesi. Doğrucu davut olarak bilinen Rafet hep pozitif, hep neşeli ve güler yüzlüdür. Çok iyi araba kullanır, bir şeyleri tamir eder, süsler, temizler, pişirir, toplar...

Cüneyt Koçoğlu-İlhan Şeşen
Hüseyin Koçoğlu'nun kardeşi, Elmas Koçoğlu'nun abisidir. Girdiği her ortamda göz dolduran Cüneyt Koçoğlu tam anlamıyla flörtöz biridir ama karısı Nihal’e sevgisi başkadır.

Serdar Koçoğlu-İsmail Ege Şaşmaz
Nihal Koçoğlu’nun öz oğlu, Cüneyt Koçoğlu’nun üvey oğludur. Ferit'in tam tersi mantığıyla değil duygularıyla hareket eder.