Gündem Aşk Yeniden 16. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden 16. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

21.05.2015 - 10:18 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisi 16. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in yayınlanacak yeni bölümünde izleyecileri neler bekliyor? İşte Aşk Yeniden dizisi 16. bölümden fragman ve detaylar.

Aşk Yeniden 16. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden dizisi yayınlandığı ilk günden beri izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden 16. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 16. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi: 26/05/2015

Şevket’in emri vakisiyle herkes soluğu Rize’de alır. Karadeniz’in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar. Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatih’in öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koşarlar. Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rize’ye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine girişirler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu bulmuş, anlaşmaya başlamışlardır. Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Ancak Kara Meryem’in memleketiyle vedalaşmak üzere Rize’ye gelişi aile içinde dengelerin yeniden sarsılmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 15 bölümde neler olmuştu:
15. Bölüm Özeti
Ertan'ı bulan Şevket’in sözleriyle, bir anda alt üst olan Zeynep ve Fatih'in kurtarıcısı Orhan olur. Orhan'ın müdahalesi Selin'le aralarının açılmasına sebep olurken, Şevket'in başını derde sokar. Fatih bir yandan Şevket'e yardım etmeye çalışırken diğer yandan kendilerini tehdit eden mesajların peşine düşer. Fatih ve fedaileri mesajları atan kişiyle buluşmaya giderken kızlar da gizlice onları takip eder. Buluşma yerinde herkesten habersiz bekleyen biri daha vardır. Kızların da ortaya çıkmasıyla Fatih düğün gecesi olanları anlamak zorunda kalır. Meryem’in İsviçre'ye dönme haberini alan Şevket, Zeynep’i de kaçıracağı düşüncesiyle çay toplamayı bahane ederek bütün aileyi Rize'ye götürmeye karar verir.