Gündem Aşk Yeniden 19. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden 19. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

13.06.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisi yepyeni bir bölümle daha izleyicilerinin ekranlarına geliyor. Fox Tv'nin beğenilerek takip edilen dizisi Aşk Yeniden yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte Aşk Yeniden 19. bölümden fragman ve detaylar..

Aşk Yeniden 19. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden dizisi 19. yeni bölümüyle izleyicilerinin ekranlarına gelmaya hazırlanıyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanacak bölümü de heyecan dolu. İşte Aşk Yeniden 19. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

19. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi: 16/06/2015

Fatih’in uçağının kaybolması herkesi yıkmıştır. Gülsüm Hanım ağır bir kriz geçirip hastaneye kaldırılırken Zeynep, Fatih’i bulmak üzere Şevket ve Meryem ile birlikte apar topar İstanbul’dan ayrılır. Fatih’e söyledikleri yüzünden ağır bir pişmanlık yaşayan Zeynep, Fatih’i bulabilmek için uçağın düştüğü bölgeyi kurtarma ekipleriyle birlikte aramaya başlar. Onun yaşadığına dair umudunu hiç kaybetmeyen Zeynep, uçağın düştüğü bölgeye yakın bir köyde Fatih'i bulduğunda artık her şey için çok geçtir. Ama Zeynep kolay kolay pes etmeye, Fatih'siz bir hayat yaşamaya hiç niyetli değildir.