Gündem Aşk Yeniden 23. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden 23. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

02.10.2015 - 15:20 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisi 23. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden 23. bölümden fragman ve detaylar..

Aşk Yeniden 23. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Aşk Yeniden dizisi yepyeni bir bölümle daha ekranlara geliyor. Fox Tv'nin izleyicileri tarafından beğenilerek takip edilen dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Aşk Yeniden, yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

22. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi: 29/09/2015

Fatih’in evi terk etmesiyle Şekercizadelerde ipler iyice gerilmiştir. Selin’in tüm karşı çıkmaları ve orta yolu bulma çabaları sonuçsuz kalır. Selin de Mukaddes ve Fehmi’nin baskılarına dayanamayarak evi terk eder. Fatih’in ailesinden vazgeçmesi Zeynep’e karşı sorumluluklarının artmasına sebep olur. Artık Fatih bir aile reisidir ve bu aile için çalışıp para kazanmak zorundadır. Bu zorlu süreçte bütün Taşkın ailesi Fatih’in yanındadır. Ancak Selin’in de evi terk etmesi Zeynep’in kendini kötü hissetmesine sebep olur. Olan bitenle ilgili konuşmak için herkesten habersiz Şekercizadelere gider. Meryem’se eli kolu bağlı oturmak yerine, Birol’la organize bir şekilde Fatih için plan yapmaya başlamıştır. Ancak bu planın derin Şevket tarafından yanlış anlaşılması bütün aileyi bir felakete sürükleyecektir.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 22. BÖLÜM TIKLA İZLE