Gündem Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

08.10.2015 - 14:01 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümünde Fatih belalı bir adama bulaşıyor. Peki bu işten nasıl sıyrılacak. Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Aşk Yeniden 24. bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Yeni bölümde neler olacak merak konusu. Aşk Yeniden 24. yeni bölümü ile 13 Ekim Salı akşamı FOX TV'de olacak..

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 24. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tekne’nin yanmasıyla Taşkın ailesini zor günler beklemektedir. Fatih, Selin’in de o eve yerleşmesiyle kendini iyice borçlu hissetmeye başlar. İş arama çabalarının çoğu sonuçsuz kalınca, o da malikaneden kovulup taksicilik yapan Mustafa gibi taksicilik yapmaya karar verir. Anca tanınmamak için Mustafa’nın kullandığı takside gece şoförü olacaktır.

Zeynep’e bir firmada gece müdürlüğü yaptığını söyleyerek gizli gizli taksiye çıkmaya başlar. Zeynep'se, Cevat ve Kamil’i define ararken yakalamış ve olaya el koymuştur.

Şevket tekneye düzenlenen saldırının failini araştırmaya başlar. Fatih’in ve Selin’in başına gelenleri düşününce tekneyi de Şekecizadelerin yakmış olduğu kanısına varır. Bunun hesabını sormak için soluğu Şekercizadelerin malikanesinde alır.