Gündem Aşk Yeniden 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Aşk Yeniden 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

22.01.2016 - 09:03 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Aşk Yeniden geçtiğimiz gün ekrana gelen son bölümün hemen ardından 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı 20.00'da FOX'ta. İşte Aşk Yeniden 39. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Aşk Yeniden 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

FOX ekranlarında severek izlenen Aşk Yeniden dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Heyecan dolu son bölümün ardından merakla beklenen Aşk Yeniden 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Başrollerini Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi isimlerin paylaştığı Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümü 26 Ocak Salı 20.00'da FOX'ta.

AŞK YENİDEN 39. BÖLÜM FRAGMANI



AŞK YENİDEN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fırtınadan kurtulan Şevket, ikinci bir fırtına yaşamış, Zeynep ve Fatih’in ayrılıklarının ardında yatan tüm gerçeği öğrenmiştir; Ertan da bu gerçeğin bir parçasıdır. Olay, Şevket tarafından öğrenilince diğerlerinin de öğrenmesi uzun sürmez. Artık, Mukaddes dışında herkes gerçeği bilmektedir. Zeynep ve Fatih yine itiraf sonrası huzuru yaşayacaklarını düşünürlerken Şevket ikisini de kapı dışarı edip artık kendilerine yeni bir hayat kurmalarını söyler. İlk gecelerini otelde geçiren ikili, yeni hayatları üzerine plan yapmaya başlarlar. Fatih, babasıyla konuşup Zeynep’ten artık ayrılmak istemediğini, ayrıca şirketten ayrılıp kendisine teklif edilen yeni bir işte çalışmak istediğini söyler. Fehmi, Fatih’e destek olur ve hatta yeni hayatlarını kurmaları için ilk adımı atarak onlara bir ev satın alır. Mukaddes dışında iki aile de Fatih ve Zeynep’in yeni evleri konusundaki heyecan ve sevinçlerini paylaşırlar. Artık Fatih ve Zeynep için gerçekten yepyeni bir dönem başlamıştır. Fakat ikisinin de bilmediği, yeni hayatlarında onları bekleyen kocaman bir sürprizin daha var olduğudur…

Genel Hikaye: Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir.

DİZİ OYUNCULARI

Zeynep Taşkın (Özge Özpirinçci)

Güzel, alımlı ve doğal bir kız olan Zeynep, Karadenizlidir. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobradır. Dışarıdan yıkılmaz bir dağ gibi görünse de, aslında çok narin bir kalbe sahiptir. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz. Güçlüyü oynamayı sever. Babasına aşk derecesinde bağlıdır ama onun kadar da inatçıdır. Kolay kolay geri adım atmaz. Haksız bile olsa bunu kabullenmekte zorlanır. Mücadeleci bir yapısı vardır. Esprili ve eğlencelidir. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Selim’dir, onun için dünyayı yakar. Yetiştirilme tarzı nedeniyle zaman zaman tutucu ve gelenekçi olabilir. Nitekim bu tutuculuğunu ilk bıraktığı anda da büyük bir hata yapmıştır. Artık aşka inancını kaybetmiştir zira oldukça büyük bir darbe yemiştir. Şimdi her durumda gardını alan Zeynep, artık yoğurdu üfleyerek yemektedi.

Fatih Şekercizade (Buğra Gülsoy)

Fatih; yakışıklı, zengin, iyi eğitim almış bir gençtir. Aile değerlerine bağlıdır. Hayatın zorluklarını hiç görmemiştir ama muhallebi çocuğu da değildir. Aslında içinde her şeye karşı duracak kadar cesur bir kalp taşımaktadır içinde ama bunu kendisi de zaman içinde öğrenecektir. Sevdiği her şeye tutkuyla bağlanan biridir. Onu hayatta en çok zorlayan şey ailesinin kendisine yüklediği misyondur. Herkes onun için yaşıyor gibi görünse de aslında Fatih onlar için kendini feda etmektedir. Ta ki Zeynep’i görene kadar… Onu gördükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Fatih içindeki aşık adamı ve onun yapabileceklerini gördükçe kendisine inanamayacaktır.

Selin Şekercizade (Nilay Deniz)

Fatih’in kız kardeşi Selin, güzel ve sempatik bir genç kızdır. Gençlik başında duman, kimseyi umursamaz. Abisinin aksine annesini hiçbir zaman çok ciddiye almamıştır. Her şeye tamam diyen ama en sonunda kendi istediğini yapan Selin, tam bir sosyal medya bağımlısıdır. Arkadaş çevresi çok geniştir, parasıyla hiçbir zaman övünmez ve çok mütevazidir. Özgüveni yüksektir ve insanlarla kolay kaynaşır.

Orhan Günay (Can Sipahi)

Orhan, Zeynep’in kuzenidir. Dayısının elinde büyümüştür ve en çok da dayısından çekinmektedir. Dayısı ile birlikte balıkçılık yapmaktadır. Şevket’in yanında çalışanlar arasında en başına buyruk olan kişidir. Orhan, gözü kara ve korkusuz biridir, çabuk sinirlenir ve sinirlenince gözü bir şey görmez. Her zaman duygularıyla hareket eder ancak dayısının sözünden asla çıkmaz.

Meryem Özer (Sema Keçik)

Meryem son derece hırslı ve dominant bir kadındır. Yalnız geçirdiği yıllar onu git gide mutsuz, inatçı ve egoist bir insan haline getirmiştir. Başarısızlığa asla tahammülü olmayan Meryem ikinci evliliğini yaptığı adamın vefatıyla ülkenin en zengin kadınlarından biri olmuştur. Şirket yönetimini ve milyon dolarlarla ölçülen serveti tek başına çekip çevirmektedir. İstediği her hangi bir şeyin olamaması gibi bir durum Meryem için söz konusu değildir. Şimdilerdeki en büyük arzusu Fatih’in dedelerinden kalan köklü holdingi ve ona bağlı şirketleri kendi holdingi bünyesine katarak ülkenin en büyük tatlı, şekerleme üreticisi olmaktır