Gündem Aşk Yeniden 59. final bölümü ile ekranlara veda etti! - izle

Aşk Yeniden 59. final bölümü ile ekranlara veda etti! - izle

16.06.2016 - 10:38 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarının ilk bölümden itibaren reyting listelerini alt üst eden dizisi Aşk Yeniden sürpriz bir final ile sevenlerine veda etti. Sempatik dizi Aşk Yeniden 59. final bölümünde neler yaşandı? İşte merak edilen soruların cevapları ve Aşk Yeniden final bölümü...

Aşk Yeniden 59. final bölümü ile ekranlara veda etti - izle

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Yeniden yayın hayatını sona erdirdi. Final bölümü ve başrol oyuncularından Özge Özpirinçci'nin İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrası sevenleri duygusal anlar yaşadı. İşte merak edilen final bölümü ve detaylar...

Haberin Devamı

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.. Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir.

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN 59. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Bir süre içinde bulundukları adadan kurtulma yollarını arayan kahramanlarımız maalesef zaman geçtikçe umutlarını kaybetmiştir. Ada şartlarına alışıp orada kendilerine yeni bir hayat kurmaya başlamışlardır. Kendilerine bir lider seçmek isterler fakat işler sandıkları kadar kolay olmaz. Liderlik için Fatih'in karşısına en yakın rakibi olarak Zeynep'in çıkması durumu ekibin içinde bölünmelere sebep olur. Adada ele geçirdikleri misafirleri başlarda herkesin korkmasına sebep olur. Ondan kurtulmayı planlarlarken adanın diğer tarafında karaya oturan bir geminin varlığından haberdar olmaları hepsinin yeniden griye dönme umudunu yeşertir. Fatih ve yanındaki birkaç kişi adanın diğer tarafına geçmek için hazırlıklara başlarlar. Fakat bu misafirin onları ölüme mi yoksa yeni bir hayata mı götüreceği meçhuldür!

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik

Özge Özpirinçci veda etti: Paydoooooos!?

Gelecek hafta yayınlanacak 59. bölümüyle final yapacak olan 'Aşk Yeniden' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.

Aşk Yeniden 59. final bölümü ile ekranlara veda etti - izle

Güzel oyuncu, paylaştığı fotoğtafa, "Bu ekip 59 bölüm boyunca canla basla, sevgiyle, saygıyla, özveriyle, alın teriyle çalıştı! Beraber çalıştığım en güzel ekiplerden biri olarak hayatımda yeri hep ayrı olacak! Kamera önünde ve arkasında olan bütün arkadaşlarımın ellerine sağlık. Bizi sevgiyle izleyen izleyicilerimize de kocaman kucak dolusu sevgiler! Paydoooooos!" notunu düştü.