Gündem Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında?

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında?

08.09.2018 - 08:12 | Son Güncellenme:

Aşkım Kapışmak'ın hayatı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Yaşım Kaç programına konuk olan Aşkım Kapışmak'ın yaşını yarışmacılar doğru tahmin edebilecek mi?

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

Haberin Devamı

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aşkım Kapışmak, henüz 12 yaşındayken konservatuar eğitimine başladı ve müzikle ilgilendi. Liseden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptırdı.

Türkiye’de aldığı eğitimin ardından, kendisini daha da fazla geliştirmek isteyen ünlü davranış bilimci, daha sonrasında Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı.

Kendi alanında eğitim görürken, kendisi için çok önemli olan zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. Bu durum üzerine Maltepe Cezaevinde çocuklara ve genç insanlara motivasyon günleri düzenledi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversite’de Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi. Bunu yanı sıra birçok toplantıda konuşmacı olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Aşkım Kapışmak, 2011 yılında ilk televizyon programı olan, Türk Max’ ta Buyrun Paylaşalım adlı programı hazırlayıp sundu. Show TV’ de Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir Gün adlı TV programın iletişim bölümünü hazırlayıp sunmaya başladı.

Aşkım Kapışmak, günümüzde ünlüler ile çalışmalar yaparken, bunun yanı sıra etkili iletişim, pozitif yaşam, başarı ve hedef üzerine seminerler düzenlemektedir.

Kitapları

Aşkımın Beden Dili
Beni Benimle Aldatır mısın?
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Ebeveynlik Cüzdanı
Hangi Anne Hangi Babasınız - Ebeveynlik Cüzdanı - Anne Baba Olma Rehberi
Terzi
Yaşam Kitabı
Küçük Mutluluklar Kitabı
Carpe Diem - An'ı Yaşa, Esir Olma
Kalbin Anahtarı - Kelimelerle İyileş
Kalbin Anahtarı 2 – Ruhuna Dokun